Neviem prečo to tak je, ale pri sexe proste nič necítim...ani dobré ani zlé... nechápem, v čom je problém. S bývalým frajerom sme sa o sex pokúšali, ale nemohol sa do mňa nikdy dostať, s týmto som s tým problém vôbec nemala, ale pre zmenu zase necítim nič. Som vzrušená, všetko v poriadku, ale keď je vo mne, tak je to zaujímavé len pre neho... viete niekto prosím, že o čo tu ide...máte tiež takú skúsenosť baby?
Nič necítim
aha, dobre, tak skúsime tak ako krt vraví :) som zvedavá... lebo on je z toho nešťastný, by chcel, aby sme sa naraz spravili, tak ale za herečku zas byť nechcem
Citala som, ze schopnost dosiahnut vaginalny orgazmus je spojena s velkostou bodu G. A ten sa da chirurgicky zvacsit. Ja vsak na takuto operaciu nemam "gule" ani peniaze...
Ja som napriklad ten vaginalny nedosiahla nikdy, s klitoralnym nemam az take problemy.
Tak skus ruku. Ked Ta dobre rukou, ci prstami vydrazdi /najde bod G/, moze Ti zaroven drazdit aj klitoris. Ked budes mat 1, 2 ci viac orgazmov takto a potom hupsnete na nejaku polohu, uvidis, ako inak to budes hned citit, ked budes takto vydrazdena. Chce to len velmi dlhu predohru...
nuž rukou keď je dnu, tak je to tiež také o ničom...ale keď klitoris dráždi alebo ústami, tak super
a to nic necitis iba ked vnika alebo ani ked ta drazdi rukou?
ale ja to necítim ani ako veľmi príjemné...proste nič...ani dobré ani zlé
nuz tak to sme tu uz 3... sex mam rada aj ked sa mi vrchol pri nom podari dosiahnut malokedy.
Tiez je to velmi prijemne, ale mam pocit, ze aj keby to robil hodiny, nic z toho... Teda len to samotne vnikanie.
Skusali sme uz vsemozne polohy, pri niektorych je to lepsie.
Tak či je príliš tenký neviem, ale je tenší, než mal ten predtým...asi preto nie je problém s vniknutím.
Ale to mi nehovorte ani zo srandy, že to sa nespraví, že to vždy bude takéto...kurník
Ja myslim, ze urcite nie si jedina. Ja mam 24, aktivnym sex. zivotom zijem uz vyse 5 rokov, partnerov som mala dvoch a to iste ako ty. Prijemne to je, ale k nicomu to nevedie. Skoro nic necitim. A velkostou prirodzenia to urcite nie je. Obaja mali (a ma) velkost okolo 20 cm, aj hrubku dostatocnu. Hold, kazda sme ina, kazdej to vnutri nerobi tak dobre...
Nema nahodou prilis tenky penis?...proste, ze ti nestaci?