Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nič necítim

Príspevok v téme: Nič necítim
titaa

Neviem prečo to tak je, ale pri sexe proste nič necítim...ani dobré ani zlé... nechápem, v čom je problém. S bývalým frajerom sme sa o sex pokúšali, ale nemohol sa do mňa nikdy dostať, s týmto som s tým problém vôbec nemala, ale pre zmenu zase necítim nič. Som vzrušená, všetko v poriadku, ale keď je vo mne, tak je to zaujímavé len pre neho... viete niekto prosím, že o čo tu ide...máte tiež takú skúsenosť baby?

AdamKrt

Ziadny tantricky sex nepraktikujem a ani som sa ho neucil.

Proste dlha predohra, stale nejaka zmena polohy. Niektore polohy su odpocinkove pre jedneho, inoktore pre druheho. Pri predohre pekne vydrazdim, ze vzrusenie ide na vrchol a potom je prezitok lepsi.
Nie, ze by mi nonstop stal, to nie. Dokaze, ked sa mu nevenuje pozornost, rychlo zvadnut. Ale ked je v starostlivosti, tak predsa musi drzat, aj keby nechcel :-)

Neviem, ale mne sa tych par hodin zda ako zlomok chvilky. Po par hodinach to vacsinou ukonci priatelka. Unaveny z milovania nie som. Po par hodinach sa len trosicku zacinam potit, ale iba zacinam. Pokial sa ovladam a oddialujem ejakulaciu, tak je vydrz velka. Mne ide o to, aby som uspokojit priatelku. Seba dokazem pri milovani urobit kedykolvek. Tak by to nebolo voci nej fer, nechat ju taku nedokoncenu.

Na to, zeby ju to prestavalo bavit po par hodinach, sa nestazuje. Ked jej dobre muslisku rozdrazdim, tak to potom krajsie preziva. Menia sa polohy, techniky a neni ziaden stereotyp.

Aj som sa tu na fore pytal, ako dlhe byva take milovanie, pretoze mne sa takto by dalo este dalsich X hodin, ale vzhladom na priatelku, chcem byt ohladuplny.

Raz som to trosicku prehnal, az striekala. Vtedy sme pouzivali aj vrubkovane kondomy /a mozno to bolo nimi/. Ale po skonceni milovania, po par hodinach ju zacala muslicka boliet. Asi bola prilis rozdrazdena. Odvtedy si davam pozor, aby som to neprehnal. Zas ale, odvtedy uz nestriekala. Ale zas pri najdeni bodu G to prezivala intenzivnejsie.

Mozno je to aj tak, ze si sliznica musi na to zvyknut a ptom je dobre.

Ked sa mi zdalo, zeby sa tam dole trosicku natrhla, ci poskriabala, pouzival som vtedy aj vrubkovane kondomy. Od vtedy ich nepouzivam a je dobre /ale od vtedy ani tak netlacim pri prstovani/.

vevericka4

AdamKrt:
Urcite to je ten bod, venovali sme sa hladaniu naozaj dlho.:-) Myslim, ze v nejakej "prirucke" o hladani tohto bodu bolo aj napisane, ze pri tom moze byt pocit nutkania na WC, ale vraj to tak ma byt. Ved ked tlacis na prednu stenu, tak sa tej mocovej trubke aj tak nevyhnes :-). Inak ja osobne si neviem predstavit take dlhe milovanie. Tak do hodiny a pol sa to este da, ale potom uz mi totalne opadne vzrusenie. Ved to nie je mozne, aby si taku dlhu dobu bol nazhaveny. S prestavkami mozno, ale vkuse? No way :-)

AdamKrt

Ale ono to nebolo cez den. Ked sme vacsinou zacali tak okolo 22-23 hodiny a koncilo sa nieco po 4h rano... Samozrejme tych 6 hodin to bolo len raz. Vacsinou tak nieco medzi 2-4h. Clovek sa chce este aj vyspat, aby vladal cez den fungovat :)

titaa

2,4 či 6 hodííííín??? panečky, však to by som nič iné v ten deň ani nestihla... :) to tak máte dievčatá aj vy? 6 hodín? uf...

AdamKrt

AAJAA:
nie nechcel by som si otvorit. Nemyslim si, ze by som toho vedel vela.

vevericka4:
ako vies, ze si ho spravne lokalizovala ? Mozno iba tlacite niekde na mocovu trubicu...

Inac u kazdeho to moze byt ine. Niektore zeny prezivaju viac vaginalny orgazmus, niektore klitorialny. Niektora ma nieco viac vyvinute, niektora menej. Niekde treba iba jemne hladit, dotykat sa, inde zas sa musi mozno az tvrdo... Treba skusat. Ak nezabera jedna taktikta, skusit opak, alebo postupne prechod medzi nimi.

Ked niekto skusa iba jedno, jeden sposob - nemusi sa mu darit dosiahnut pozadovaneho vysledku. Ak vsak vyskusa X sposobov je mozne, ze co nezabera u jedneho, zaberie u druheho. Chce to proste s parterom/partnerkou skusat, skusat, skusat. Ak nieco nezabera, tak skusit ine.

Pri skusani to chce vsak trpezlivost. Nemozete cakat, ze nejaka technika je zazracna a okamzite zafunguje. Treba ju tiez dlhsie skusat a az potom prejst na inu. Ono z toho mnozstva a pri tom case nieco uz zaberie...

Ked sa robi predohra, pekne sa clovek roztuzi. Mne sa s partnerkou zdalo tiez, ze ju to moc neberie, ale neustale experimentujem, skusam nieco nove, takze sa v postielke nenudi. Len, trosku je to narocnejsie na cas :) Milovanie trva 2, 4 ci 6 hodin :)

vevericka4

No ludia, od toho bodu G tiez necakajte hory doly.:-) Ten moj sme uspesne lokalizovali, ale stale bez konecneho vysledku a efektu. Jeho stimulacia je taka zvlastna, chce sa mi pri tom na zachod a prilis prijemnym by som to nenazvala. Skor taky tazko popisatelny pocit. A inak u mna je to este tak, ze ked do mna partner vnika a zaroven drazdi klitoris, je mi to skor neprijemne, lebo sa na to nemozem susredit. Proste bud vagina, alebo klit. Ale nie naraz, tak sa neurobim nikdy. Pritom s klitoralnym org. tiez nemam az take problemy. Teda ale len vtedy, ked sa drazdi len klit.

AAJAA

alzbee
asi ťa nepoteším, je nás viac. Na druhej strane aspoň vidím, že tiež nie som sama. Ale aj tak je to všetko na figu, keď nemá nik z nás potešenie! Moje začiatky naozajstného milovania, keď sa partner staral aj o mňa (nielen besné funenie puberťákov) bolo trápenie. Snaha preveliká, účinnosť minimálna. Pri erotických videách som sa rozplakala, lebo tým herečkám to \"išlo\" a mne nie. Východiskom bolo spojenie vnikania a masturbovania. Úspešnosť tak 70%-ná. Partnerovi sa to páči, niekedy vystačia len mužské prsty :-) super :-) super!
Nie vždy to vyjde/aj po 20 rokoch sexu stále nosím do spálne v hlave problémy, čo je podľa mňa dôvodom neúspešných orgazmov.
AdamKrt - nechcel by si si otvoriť sexuálnu poradňu?

alzbee

Inak vzdy sa tak potesim, ked si precitam, ze nie som sama taka neurobitelna...teda kiezby nas takych bab bolo co najmenej, kiezby sme vsetky dosahovali orgazmus ako na beziacom pase, ale takto mozem aspon priatela utesit, ze nie som jedina, ktora ma s tym problem. Lebo on s inymi zenskymi nemal problem...iba ja mu davam zabrat :D :D