Dovolenka v Bulharsku

nirvana

caute ja idem do bg uz po 3krat a na Bg juh pod Burgasom nedam dopustit bola som i v grecku spanielsku taliansku chorvatsku francuzku a vsade budete mat stastie na bordel i neochotny personal ja chodim uz len bez cestovky a viem vidim do coho a kam idem vyhliadnem si plaz i ubytko az na mieste kto ma rad velke vlny ciste teple more piesok nie je co riesit pre tych ktory maju radi nocny zivot je dobre pomorie,primorsko a pre klud pekne prirodne plaze zase Sinomerec.

alice12

Franka Tour (neviem kolko ma toho na nete)

nam sa Bulharsko trasne moc pacilo a vieme ze na to miesto kde sme boli sa opalti vratit

siu4

Mne sa tam az tak nepacilo,spinava plaz,nijak sme sa s nimi nevedeli dorozumiet,niekde mali jedal.listok len v azbuke,neprijemny domaci ...raz uple stacilo

hannnah22

Ja som bola v Sozopole a bolo uuuuuzasne.Bolo to lacnea hlavne tam bolo alcno na rzodiel od Sunny beach. a bolo tam tiez velam moznosti. my sme boli na vylete v bulharskej dedine, cize som videla nesebar a tiez bolo pekne..ono ked ides od burgasu na sever je svetko drahsie, ak ides od burgasu na juh je vsetko lacnejsie..samozrejme dolezita je cestovka

meForMe

sunny beach je v pohode aj ked odporucila by som to iba ludom ktori netuzia po pokoji na dovolenke..je to dost navstevovane miesto..ale ma to jednu skvelu vyhodu ze v blizkosti je prenadherny nessebar..vecer ako stvoreny na zivot :)prijemnu dovolenku prajem.)

honeymoon

Dovolenka priamo úmerná cene. Súhlasím s nečistotou pláž bola od ohorkov celá špinavá a sa tam válali plechovky od piviska ktoré nikto nemienil večer pozbierať.Aj more nebolo extra čisté.Najviac mi vadilo že sa tam nedalo veľmi výletovať a nakupovať.

sladkorka

Mne v Bulharsku najviac vadilo to, že oni strašne veľa fajčia...aj na plaži a ten dym sme museli znášať. Okrem toho ohorky hasia v priamo v piesku a nechajú ich samozrejme tam. No a potom, keď človek ide do vody, al. z vody má mokrú nohu, tak sa mu to všetko lepí...Aj v mori preto pri pobreží plávalo veľa ohorkov,...