Ahojte baby, onedlho sa chystám prvý krát ku gynekologovi, čo by som si mala obliecť môžem aj sukňu?-budem si ju musieť vyzliekať?mohli by ste mi podrobne opísať čo všetko sa deje u gynekologa? čo mi bude robiť aké vyšetrenia. Ak si chcem dať predpísať HAK je potrebné vždy odobrať krv, kôli testom?
Gynekologické vyšetrenie
tazko povedat..zalezi od doktora a aj od toho ci si panna, ak si panna-bude vysetrovat cez konecnik, potom pohmatom, mozno sono
ak si neni panna tak cez posvu (zrkadlami, je to v pohode, vobec to neboli), pohmatom, mozno sono, pohmata prsia...
je jedno co si oblecies...suknu si mozes dat..tu si vyzliekat nemusis, aspon tam nebudes chodit od pol pasa naha...alebo si daj nejake dlhe tricko
dolezite je aj vediet ze ake si mala zdravotne porblemy predtym, ake choroby sa vyskytli v rodine (lebo geneticky sa to moze vyskytnut raz aj u teba a ked chces brat HAK tak doktor to musi vediet), musis vediet co od tej hak ocakavas, ake pozitivne ucinky, atd
krv bere vacsinou kazdy lekar, koli pecenovym testom...aj tlak sam meria pri hak