Čo si myslíte? ja fakt neviem

Príspevok v téme: Čo si myslíte? ja fakt neviem
soničko

S priateľkov sme spolu niečo cez 3 mesiace.Ak sme spolu je to super.Vyzerá byť šťastná a že je so mnou rada. Ak jej ja poviem nieoč milé ona tiež na to čosi odpovie ale sama skoro ani nič nepovie.Len zriedka, ale to mi ani tak nevadí.Trochu ma začína hnevať že sa nikdy sama neozve že poďme von alebo iba ako sa mám. Vždy stretnutia dohadujem ja.Ak sa jej spýtam napr. na pokeci kedy pôjdeme von povie neviem. A popri tom sme aj v ten deń mohli ísť niekde.Bývame spolu dosť málo a tak naozaj neviem prečo nejdeme von.Ak bola škola som to chápal ale teraz sa už neučí. A prečo sa mi ani neozve? Keď jej poviem že mi chýbala ona mi to povie tiež ale prečo nemohla zavolať alebo SMS poslať? KAo jej mám potom veriť že jej chýbam, že sa na mňa teší keď to tak ani nevyzerá.DOteraz som sa jej snažil veriť hladal som všeliake vysvetlenia ale teraz už neviem. Jedine čo ma utešuje je že ak sme spolu vyzerá byť naozaj šťastná. Len okrem toho neviem.Čo si myslíte vy?

soničko

chalani ale aj baby tí čo ste prešli niečím podobným fungovalo to u vás potom? a aj ostatný čo si myslíte bude to dobré?

soničko

No a je to tu. Sme sa o tom rozprávali.Nechcela zo začiatku nič povedať ale nakoniec vysvytlo, že by chcela aby ten náš vzťah spomalil. Myslela tým aby tie dotiky počas bozkávania neboli také vášnivé.Ke´d sme to teda robili vyzerala byť úplne šťastná a aj potom. Ona to vysvetlila tak, že aj bola len keď prišla domov mala s toho divný pocit. Tak možno aj preto nejako podvedome sa takto správala. Aspoň ona mi to tak vysvetlila. Moc tomu necápem lebo vyzerala pri tom šťastný a túžila po mne, tak neivme prečo ten divný pocit...
Ten náš rozhovor skončil tak nejako že chce aby sme boli spolu, len aby to spomalilo a zostalo len pri bozkávaní, a nič ďalej. Čo si o tom myslíte?
Ja osobne neivme či to nejako tak zvládnem, ke´d sme boli takto a zrazu toto.Máte s tým nejaké skúsenosti?

1eny1

Ale veď to nemôžeš tak brať, že ti nenapisala sms, veď si spomenula pár dni skôr, a aj v ten deň na pokeci. Veď teraz ti nebude nechávať vzkaz aj na skype, ICQ...Ak jej 2 mesačný vzťah nevyšiel, možno už aj tento vzťah stroskotáva (prepáč ale píšem,že aj také sa môže v jej hlave odohrávať).Predsa mesiac ti vypisuje a 2 mesiace neprejavuje už taký záujem.

soničko

My keď sme sa spoznávali mi práveže písala pekné veci, aj SMS dosť posielala, sama mi povedala ako sa na mňa teší.Ale teraz posledné dva mesiace je to tak ako píšem.Predo mnou mala jeden asi dvojmesačný vzťah.
Či je hamblivá v spoločnosti to neivem ale predo mnou asi ani nie.Teda po fyzickej stránke asi určite nie,po psychickej to zatial neviem.
Žeby sa stretávala s niekym iným to sa mi nejako nezdá.Teda určite veľa času by spolu asi neboli.A nevyzerá byť taký typ človeka čo by takéto čosi robil.
Pred pár dňami ma dosť zarazila tým, že som mal meniny a ona mi ani SMS neposlala.Je pravda že mi vynšovala niekoľko dní predtým lebo v deń mojich mením sme nemali byť spolu ale SMS od nej som čakal a riadne ma prekvapilo že neposlala.Pred tým mi dala aj darček pomerne drahší.V deň mením mi len na pokeci večer zavinšovala.To tiež neviem ako to brať.
A má 17 rokov a aj ja

1eny1

"Jedine čo ma utešuje je že ak sme spolu vyzerá byť naozaj šťastná" čo ak to len predstiera. Lebo ak niekto veľmi ľúbi, tak sa snaží byť čo najviac s milovanou osobou. Môže to byť hocičo. Ale najlepšie urobíš keď sa s ňou otvorene porozprávaš a nenechaj sa odbiť stručnou odpoveďou.

corpi

Ahoj a kolko ma to dievca rokov? Vies to je pre Teba velmi tazke verit tomu dievcatu ked sa tak sprava ja viem. Musis sa s nou narovinu o tom porozpravat a povedat jej, ze ked mate byt spolu tak nech Ti povie stale otvorene co chce alebo co jej chyba alebo proste aby ste si vraveli vsetko lebo ak si budete veci tajit je to dost onicom. Sa jej opytaj ako Ta vnima ci sa neboji, ze takym spravanim o Teba pride. Lebo vies ak ty sa jej opytas kedy ideme von a ona povie nevie a namiesto toho sedi za PC na pokeci a vypisuje si s inymi tak je to ozaj na zamyslenie ci jej chybas ty alebo niekto iny. Mozno len potrebuje cas lebo nikdy predtym nemala vztah a je to pre nu teraz mozno taky nezvyk a neprirodzene lebo bola zvyknuta byt sama. No ty sa hlavne nezabuchni az po usi aby si sa potom nesklamal skus sa spravat tak ako ona a bud aj ty chladny mozno, ze si uvedomi aha stracam ho alebo proste vies. Drzim Ti prsty je to zle ak je to takto. Mozno Ta ma ozaj rada len je hanbliva a nerada chodi do spolocnosti a radsej bude doma aj to je mozne. Este raz drzim prsty