S priateľkov sme spolu niečo cez 3 mesiace.Ak sme spolu je to super.Vyzerá byť šťastná a že je so mnou rada. Ak jej ja poviem nieoč milé ona tiež na to čosi odpovie ale sama skoro ani nič nepovie.Len zriedka, ale to mi ani tak nevadí.Trochu ma začína hnevať že sa nikdy sama neozve že poďme von alebo iba ako sa mám. Vždy stretnutia dohadujem ja.Ak sa jej spýtam napr. na pokeci kedy pôjdeme von povie neviem. A popri tom sme aj v ten deń mohli ísť niekde.Bývame spolu dosť málo a tak naozaj neviem prečo nejdeme von.Ak bola škola som to chápal ale teraz sa už neučí. A prečo sa mi ani neozve? Keď jej poviem že mi chýbala ona mi to povie tiež ale prečo nemohla zavolať alebo SMS poslať? KAo jej mám potom veriť že jej chýbam, že sa na mňa teší keď to tak ani nevyzerá.DOteraz som sa jej snažil veriť hladal som všeliake vysvetlenia ale teraz už neviem. Jedine čo ma utešuje je že ak sme spolu vyzerá byť naozaj šťastná. Len okrem toho neviem.Čo si myslíte vy?
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.