aké mate skúsenosti s egyptom?

rajoda

ema123, viem, kde je Karibik, je to len dve hodiny letu od nas. Chodievame tam vacsinou v aprili, nie v lete, ked je pekota aj u nas. Chodime do St Lucia, na Bermudy, do Aruby, na Bahamy.
A prispevok som napisala takto: Nelakaju ma arabske krajiny (CIARKA), Taliansko, Grecko, Afrika a podobne.

amalka247

Ako sa hovorí,100 ľudí,100 názorov.V septembri minulý rok sme boli vHurgade, bývali sme v 3*** hoteli,mali sme polpenziu.Ja opatrná takmer vo všetkom,súhlasila som s touto destináciou. Išla vyzbrojená rôznymi liekmi(antibiotiká,na hnačku,proti hnačke,analgetiká...)Každé ráno sme si nalačno dali povinne štamprlík(deti 1/2 štamprlo)kvalitnej slivovice. Strava bola výborná, a tie večere...!Samozrejme-jesť do polosýta. Vodu sme pili iba balenú, aj na umývanie zubov.Nápoje, resp. strava v hoteli boli pripravované z balenej vody. Delegátka, ktorá tam pracuje už nieloľko sezón, tvrdila, že hanačku v tomto hoteli dostali tí, čo mali all inklusive- z prejedenia sa. A mala pravdu. Taxíkom sme chodievali do novej Hurgady, krásne vydláždené námestie. Dali sme si v reštaurácii pizzu,nápoje len bez ľadu- čašníkov treba na to upozorniť. Čo sa týka pláží- všade čisto, krásne upravená záhrada, ochotný personál, 4- 5 hotelových bazénov, dodmorodci mali zákaz vstupu na hotelové pláže. Boli sme na výlete,super, až na morskú chorobu, po ktorej som dostala migrénu na 3 dni.Záver-ak ešte raz do Hurgady, jedine do tohto hotela! Na záver- hotel je pre NENÁROČNÝCH klientov. Neboli tam " zlaté kľučky", ale čisto a útulne.Samozrejme, s malými deťmi by som nešla, naše majú 14 a 10 rokov.

sign

.lucia.
to je nám novinka, ale pokial viem z Egypta sa robia výlety aj do Jeruzalema.

inak pripajam sa k narozu že Egypt radšej nie, teda aspon ludia ktorí tam boli ale aj v Tunise napriklad neboli moc spokojní. hlavne pre mladých ludi ktorí sa chcu zabávať atd je to dosť o ničom lebo mimo hotela sa nikam neda ísť,je tam špina. ale ak si chceš čisto len oddychnuť a byt cely čas zavreta v hotelovom komplexe tak by sa ti tam mohlo páčiť

m_m

egyptanka:
mohla by si prosim ta napisat nieco aj o roznych destinaciach v egypte? nejake kratke postrehy, mozno porovnanie?

mate niekto skusenosti aj s fakultativnymi vyletmi? okrem piramid napriklad jeruzalem?

dakujem

mini13

egypt bol super,takze tak...bol,o tam uplkne skvele,ked si das pozor nechytis ani faraonovu pomstu...chlapov treba brat s rezervou,to je ich mentalita,maju to v krvi...ked tam uz idete mali by ste to tak potom aj brat..ale bolo tam super odporucam