ak niekto chce zacat chodit k psychologovi co je k tomu potrebne aby neplatil taku horibilnu sumu? listok od obvodneho? vtedy neplati alebo len cast si plati?
a ak je poslany cez obvodneho tak to potom ma pisane v karte a sa s nim ta diagnoza "vlecie" cely zivot vsak?
psycholog
a myslím, že máš zbytočný problém, dôležitejšie je to, že sa chceš dať z niečoho liečiť a nie to, či o tom bude ešte niekto vedieť. tak to s tebou nebude asi také zlé, pokiaľ ťa "trápia ešte takéto nepodstatné veci, pa:))))
kamcaa
ak ťa psychiater vyšetrí, založí ti svoju kartu a nikto sa o tom nedozvie, pokiaľ o tom nebudeš ty rozprávať.
ved hovorim FOBIA, z toho, co sa este nestalo, a ma to zaklad len v tom "mozno, ze" a uz vas oblievaju poty..no a co aj keby sa to dozvedela, choroba ako kazda ina, a dokonca to nie je ani smrtelna ako rakovina..potom nech sa boji
mojatvoja ale nehovor...poznam x ludi ktori maju prave z toho obavy, ze to bude ich obvodna vediet, a pripadne aj z toho ze to rozkeca - ak zije na dedine
ty fakt potrebujes PSYCHIATRA a nie psycholga, ked mas FOBIU z toho, ci to bude zapisane v zdravotnej karte..ved s tvojou kartou narabaju len lekari!!!..naozaj si zrela pre pychiatra
bismillah1 ale to sa ti potom zapisalo do zdravotnej karty nie?
ahojte, lístok od obvodného je niekde treba niekde nie, ja som objednaná a povedala mi sestrička, že lístok potrebujem, ak by som ho nemala, tak by som platila
ak chces ist k psychologovi, staci ked vytocis jeho cislo a sa objednas.Su rozni, tí ktorí maju uzatvorenu zmluvu s poistovnami , u tych platit nebudes nic.
To si musis zistit....vacsinou v nemocniciach alebo vacsich strediskach su zadarmo.
Na web strankach poistovni si najdi s ktorymi psychologmi maju uzatvorene zmluvy a podla toho si vyber.
no mne sa zda, ze k psychologovi listok od obvodneho netreba (viem, ze som raz sla za psychologickou a nic nepytala). no a som si myslela, ze bude treba k psychiatrovi (predsa len lekar je lekar), ale vraj uz vysiel nejaky zakon ci dodatok k zakonu, ze ku gynekologovi, zubarovi a psychiatrovi listok netreba (k psychiatrovi z toho dovodu, ze ludom je vacsinou trapne povedat obvodakovi, ze potrebuje psychiatra).
to by zaujimalo aj mna viem ze listok od obvodneho je treba