Neplánovné otehotnenie

dancaBB

dotykajte sa udmi dalej a uvidite co z toho vznikne..opakujem po sty krat...ked o sexe nic neviete a nie ste na to dost stari, tak to nerobte !!!!

jjjxx

bte. toto nema byt o escapelle ale o tom ci moze otehotniet. letak si mozem precitat aj ja :) ale dakujem za odpovede :)

dancaBB

preboha len potom...to je jednorazova..moj zlaty vy neviete co je to pribalovy letak?ked chces aby jej nieco posobilo dlhodobo tak nech si da antikoncepciu

kolko mate rokov?

jjjxx

zle to je napisane. 17 dni pred tym poslednym "stykom" sme spolu spali. a vtedy si dala tabletku. zaujimalo ma len, kolko ucinkuje. ze ci ucinkuje dlhodobo alebo fakt len potom. dakujem za odpovede.

dancaBB

ja stale nechapem..ona si dala tu tabletku po po 17 dnoch?to je preboha jaka truba....nacisto svihnuta..co tak citat pribalovy letak?ach nemam slov sproste deti

n,,,

a načo si dala tú tabletku len si takto rozhádzala organizmuš nie nieje tehotná a prečo y mala veď si sa nespravil do nej.. a ani ste nesexovali... teraz jej aj môže mešakť menzes kôli tej tabletke.. brr nabudúce si dajte kondom a máte po problémoch...

jankapo2

jjxx...escapelle učinkuje maximálne do 3 dní..potom si už len zbytočne ničí organizmus a škodí si mne ta tabletka zničila chuť na sex pomaly na pol roka..po 17 dnoch si mohla spraviť tehotensky test aj lacnejší je ..to kto navrhol escapelle???

jjjxx

ano uznavam ze som to chcel napisat moc formalne a vyslo z toho nieco totalne divne.. :D no proste sme si davali pozor, ale tak par krat som bol v nej... bolo to skor hranie ako sex. mne islo len o to, ci moze otehotniet napriek tomu ze som si daval pozor. :)