Zdravím Vás,idem Vás poprosiť o radu-ja už neviem čo mám robiť,skúsil som už hádam všetko...Pred viac ako rokom ma operovali na hernie ,prve jedna a za tri mesiace druha.A tie raný po operácii ma bolievajú ,raz jedna a raz druha-je to hore tesne nad penisom,ale ani nie tak rany ako pri penise .Vraj všetko dopadlo dobre,až na to že po tej druhej som dostal silný zápal-oslabenie organizmu a z nemocnice som si doniesol plieseň alebo ktorý fras na vnútornej stene stehien .No a od tej doby mam problém s penisom ,brál som veľa antibiotik ,brali mi vzorky výter žaluďa a podobne,ked nasadili lieky všetko bolo ok,ale po dvoch týždňoch znova .Lakár Vám povie treba sexovať,ja veľmi rád ,ale ja cíťim -že to nie je ok ako to bolo pred tým ,ja milujem sex,ale bojím sa mať pohlavný styk , neviem čo to stále je,keď mam stiahnutú predkožku tak žaluď je ako zostarnutý,suchý mal som na nom červene flaky mne to pripadá ako keby keď vám vyteká to mazivo tak s toho tak zoschne -ja naozaj neviem a najnovšie sa mi spravil červený fliačik asi 3-4-mm na hrane žaluďa ,a v nom sú malé bodky -ani to nebolí ,pripadám si ako pokusný králik,každý Vám hovori že všetko je v poriadku ale ja viem že nie je tomu tak-a mám strach mam ešte na to malo roku ,aby som ako chlap prestal nedajbože fungovať -som z toho smutný
nasadil som si hypermangán -kúpem žaluďa ,masť imazol plus-natieram ,citrovital-kvapky ,vraj zabranuju ppliesnam ...
prosím Vás o radu ,ja naozaj neviem na koho by som sa mal obrátiť -ja som už totálne zúfali ,veľmi pekne ďakujem a prajem Vám všetkým len a len zdravie ,lebo to je to najcennejšie