dnes som mala prvy krat menstruaciu a preto vas chcem poprosit o pomoc... vlozky a vsetky tieto veci mama ale problem je v tom ze neviem ako casto si mam menit vlozku alebo ze ci mi staci na noc iba obycajna vlozka. A ake su najlepsie vlozky, ktore niesu ani moc drahe?? prosim pomoztemi.. dakujem za odpoved
ZACINAM
!!!! má pravdu. veď čo je dementná. však keď je krvavá, tak vymením nie???? bože tie decká !!!!!
No ta !!!-vykricnikova zrejme padla z neba ucena a pri prvej menstruacii hned vsetko vedela...ja ked si spomeniem na moju prvu menstruaciu, tak vlozku som si menila uplne casto a pritom ani nebolo treba:) tak ale clovek postupne na to sam pride:))
Nie je vtipné si tu z niekoho robiť srandu. Možno sa pýtala, ale proste chce mať viacero zdrojov, to je normálne....alebo sa len hambí sa to povedať a tak sa pýta tu....
No a? je to normálne.
vevericka2 jej poradila myslím si, že celkom dobre a bez nejakého sarkazmu.
Vlozku menis podla potreby, v zavislosti od sily krvacania. V prvych dnoch je to castejsie. Naozaj sa neda povedat konkretny cas, kazda sme ina a ty to tiez casom odsledujes. Tak isto je to aj v noci. Ja s nocnym krvacanim napriklad az taky problem nemam, skor ked rano vstanem, tak sa to zo mna naraz "vyhrnie". Zatial najlepsie vlozky a za najlepsiu cenu su pre mna vlozky z DM Jessa, su tenke, prijemne na nosenie, a hlavne vela nestoja.
ja mam rada naturela tie ani necitis .... no ja si menim vlozku vzdy ked sa citim neprijemne a na noc si davam vzdy hrubu pre istotu ....ja to mam zhruba asi 1 a pol roka tak este som v tom asi novacik ale ja uz pouzivam tampony pretoze sportujem a je to aj prijemnejsie ale neviem ci by sa mali pouzivat aj ked to prave dostanes asi nie ..... ale radim ti zaloz si menstruacny kalendarik mne vzdy pomoze:)