ZACINAM

Príspevok v téme: ZACINAM
adelaa

dnes som mala prvy krat menstruaciu a preto vas chcem poprosit o pomoc... vlozky a vsetky tieto veci mama ale problem je v tom ze neviem ako casto si mam menit vlozku alebo ze ci mi staci na noc iba obycajna vlozka. A ake su najlepsie vlozky, ktore niesu ani moc drahe?? prosim pomoztemi.. dakujem za odpoved

alzbee

No ta !!!-vykricnikova zrejme padla z neba ucena a pri prvej menstruacii hned vsetko vedela...ja ked si spomeniem na moju prvu menstruaciu, tak vlozku som si menila uplne casto a pritom ani nebolo treba:) tak ale clovek postupne na to sam pride:))

jaLENja

Nie je vtipné si tu z niekoho robiť srandu. Možno sa pýtala, ale proste chce mať viacero zdrojov, to je normálne....alebo sa len hambí sa to povedať a tak sa pýta tu....
No a? je to normálne.
vevericka2 jej poradila myslím si, že celkom dobre a bez nejakého sarkazmu.

vevericka2

Vlozku menis podla potreby, v zavislosti od sily krvacania. V prvych dnoch je to castejsie. Naozaj sa neda povedat konkretny cas, kazda sme ina a ty to tiez casom odsledujes. Tak isto je to aj v noci. Ja s nocnym krvacanim napriklad az taky problem nemam, skor ked rano vstanem, tak sa to zo mna naraz "vyhrnie". Zatial najlepsie vlozky a za najlepsiu cenu su pre mna vlozky z DM Jessa, su tenke, prijemne na nosenie, a hlavne vela nestoja.

zaky

ja mam rada naturela tie ani necitis .... no ja si menim vlozku vzdy ked sa citim neprijemne a na noc si davam vzdy hrubu pre istotu ....ja to mam zhruba asi 1 a pol roka tak este som v tom asi novacik ale ja uz pouzivam tampony pretoze sportujem a je to aj prijemnejsie ale neviem ci by sa mali pouzivat aj ked to prave dostanes asi nie ..... ale radim ti zaloz si menstruacny kalendarik mne vzdy pomoze:)