Som OK?

Príspevok v téme: Som OK?
zaky

Niekedy ked som sama doma ma napadne ze by som mohla ist vracat. Som tucna a priznavam si to aj ostatny mi vravie ze som velka teda iba niektory. Zatial som sa nevyvracala ale mam taku potrebu. velmi ma trapi vaha viem ze to nie je to najdolezitejsie. Chcem navstivit psychologa no mame nechcem povedat dovod tak ma odbavi vetou : na co?
a nie je to vsetko iba o vahe mam strie na prsiach stehnach bokoch. Mam problemy v sukromi teda ak mozemat 14rocna baba problemy. Otec ma pruh a nechce sa dat operovat a ja sa bojim ze ho to niekedy zabije. mam pocit ze mam rakovinu prsnika ale to si asi len nahovaram pretoze som si nasla malinku hrsku ale mozno som si to asi pomylila pretoze neviem ako ma ta hrcka vyzerat a mame sa to vsetko bojim povedat jasne ihned by sme isli na sono ale to ake mam rpoblemy a ze chcem ist k psychologovi lebo sa citimm menej cenna a podobne tak o jej nepoviem.

lyla

Či môže mať 14-ročná baba problémy? veď dospievanie je jedno z najťažších období života, náladovosť, hormonálne výkyvy, pocity menejcennosti, zlé sebahodnotenie...nemáš nikoho vo svojom okolí, komu by si sa mohla zdôveriť, kto by ti mohol pomôcť? nejlepšie dospelý...teta, učitelka, lekarka...psycholog by Ti určite pomohol, najmä, keď sama cítiš potrebu za ním ísť...
mamy si niekedy nechcú pripustiť, že ich deti majú problémy