strach zo sexu inych

Príspevok v téme: strach zo sexu inych
Sarah22

Prosim o radu..mam taky zvlasny problem. Mojej mami /49/ priatel /46/ pracuje v zahranici, takze doma byva mozno par dni v mesiaci. Ja chodim na VS mam 22 rokov, ale mam taky problem, ze mam strach zo sexu mojej mami a jej priatela. Vzdy ked pride domov, tak viem, ze chcu byt spolu, lenze trpim vtedy nespavostou, musim stale ich mat pod kontrolou, takze vychadzam z izby pod roznymi zamienkami /WC, smad, telka,../ Mame iba 2 izbovy byt, takze spia v obyvacke, hned vedla mojich dveri. U nas je sex tabu, mati odchadza od telky aj ked sa len bozkavaju...Co s tym?

Fufulka

...ježiši mária, nechaj ich prosím ťa žiť... a už máš aj ty vek, aby si si našla frajera, ktorý ťa poriadne pretiahne...a "nespavosť" (alebo v tvojom prípade buzerácia) ihneď zmizne.

alzbee

Ah, co by som dala zato, keby moji rodicia spolu spavali?! uplne by som stastna bola...no predpokladam, ze naposledy spolu spali, ked pocali mna-pred 20rokmi...musi to byt pre nich hrozne.Hlavne pre otca...ten je este aj v zahranici, domov chodi raz za rok...tes sa z toho, ze vies, ze sa stale lubia, sex prospieva aj ich zdraviu...:))

sobotata

Sarah22..ved ked Tvoja mama neznesie ani bozkávanie pri pozeraní tv,,tak určite pochopí teba že ti je nepríjemne svoju matku pri tom počúvať,,,tak ked nie je finančný problém tak sa o to m s matkou porozprávaj že ti to moc vadí počúvať tie zvuky pri tom,,,určite ťa pochopí. a či by nemohli ísť niekam do hotela alebo tak..alebo nemáš kamarátky aby si išla s nimi niekam von večer na tie pár dní alebo s priateľom?

joj

sarah je to prirodzena vec, aj ked urcite nie prijemna, ja som z tohoto dovodu spavala dlho v izbe kde mamina zehlila, lebo spaklen mali vedla mojej detskej a tiez som mala strach ze ich budem pocut a tak, tiez som nespala.....tak si zapni hudbu alebo si daj mp3prehravac, a skus sa s maminou porozpravat nic na tom nie je, vysvetli jej to, urcite tta pochopi

Sarah22

tak predtym som chodila do skoly..tak som vedela, ze cez vikend bude klud..ale napr. zajtra ma sa vratit domov mamin priatel..zije s nami uz 19 rokov..a viem, ze ked sa zajtra po 2 mesiacoch vrati, tak aka noc ma caka..:(

Sarah22

v podstate z toho, ze sa budu milovat..proste ako keby som to chcela prekazit..ma to nuti vstat a chodit po dome aby vedeli, ze som hore..:( uz mi to lezie hore krkom, ale nedokazem sa ovladat.. radsej na noc niekde odijdem..ale takto sa to riesit neda..

jajka001

no chapem ze predstava tvojej mamy s niekym inym je traumatizujuca - aj deti neznasaju myslienku na sex vlastnych rodicov - nie je to nic nenormalne. myslim ze ste vsetci dostatocne ohladuplni a oni to nerobia ked si doma - a tvoj problem je nespavost zo strachu, takze hmm - tabletky na spanie?