Mam problem s mastnymi vlasmi...musim si ich umyvat kazdy den lebo ked sa rano zmyjem uz vecer ich mam mastne..vyskusala som uz rozne druhy samponov ale nic nezabera...nevie niekto poradit prosim?dakujem
mastné vlasy
dakujem:-)budem...ale nerada by som si vlasy znicila este viac...len uz neviem co s nimi...
hej, ta objemova nerobi vlny, mozno len trosku, ale ked sa rozceses, je po nich.nie je az taka agresivna,ako bezna trvala. ber to ako krajne riesenie :-)
trvalu? to som este nepocula...a to existuje aj normalna rovna trvala?..ale ja som pocula ze trvala strasne nici vlasy...ale vdaka:-)..mozno nad tym porozmyslam...
asi blba rada, ale daj si spravit na vlasy trvalu. ta vlasy chemicky vysusi, kadernicka mi hovorila, ze mnohe si to aj kvoli tomu davaju. presnejsie-objemovu trvalu.
mala som jeden z lekarne s panthenolom...ale nepomohol.potom dalsi ktory sa volal " z babickinej lekarne" tiez nic...potom klasika vsetky mozne z drogerie..
mala som jeden z lekarne s panthenolom...ale nepomohol.potom dalsi ktory sa volal " z babickinej lekarne" tiez nic...potom klasika vsetky mozne z drogerie..
uz nedavaj dalsie temy...ake sampony pouzivas?