rúca sa mi svet

Príspevok v téme: rúca sa mi svet
zufala zabka

vsetko sa mi akosi zacina rucat..mala som super vztah a teraz mam dojem ze sa mi priatel vzdialuje..viac chodi s kamosmi do krciem..vysedava do rana a potom sa len hadame...sice hovori ze som na 1 mieste ale mne sa nezda...ja s nim chcem chodit ako kedysi, ze ked povedal ze ide s kamosmi von tak bral aj mna a teraz na mna len vyvali "ze ide sam lebo ani ich baby nejdu"!! ako nechapem..co ja mam spolocne s druhymi?? ved to je predsa kazdeho starost ked jeho baba nejde neznamena hned ze nemam ist ani ja!! lenze on neznasa ked po mne jeho kamosi pocumuju a kukaju mi na prsia a maju vselijake hlasky o mne...akoze ja to chapem...ale kvoli tomu ma nechce nikam brat?? ved ja sa doma citim ako zajac v klietke lebo nikam nechodim, uz mi neraz spravil vystup ked som sla len s kamoskou na kavu a hlavne ze hovori ze mozem ist von..lenze potom sa s nim hadat a vysvetlovat mu ze ta baba com som mu dala k telefonu bola moja kamoska ze to nebol nejaky chlap..tak to radsej fakt budem doma!! ja neviem..asi by bolo lepsie si dat pauzu nech si vsetko premyslim....nechcem rozchod lebo ho velmi milujem ale nechcem aby to bolo takto zle s nami!! mozno som ja vsetkemu na vine...:((