rúca sa mi svet

Príspevok v téme: rúca sa mi svet
zufala zabka

vsetko sa mi akosi zacina rucat..mala som super vztah a teraz mam dojem ze sa mi priatel vzdialuje..viac chodi s kamosmi do krciem..vysedava do rana a potom sa len hadame...sice hovori ze som na 1 mieste ale mne sa nezda...ja s nim chcem chodit ako kedysi, ze ked povedal ze ide s kamosmi von tak bral aj mna a teraz na mna len vyvali "ze ide sam lebo ani ich baby nejdu"!! ako nechapem..co ja mam spolocne s druhymi?? ved to je predsa kazdeho starost ked jeho baba nejde neznamena hned ze nemam ist ani ja!! lenze on neznasa ked po mne jeho kamosi pocumuju a kukaju mi na prsia a maju vselijake hlasky o mne...akoze ja to chapem...ale kvoli tomu ma nechce nikam brat?? ved ja sa doma citim ako zajac v klietke lebo nikam nechodim, uz mi neraz spravil vystup ked som sla len s kamoskou na kavu a hlavne ze hovori ze mozem ist von..lenze potom sa s nim hadat a vysvetlovat mu ze ta baba com som mu dala k telefonu bola moja kamoska ze to nebol nejaky chlap..tak to radsej fakt budem doma!! ja neviem..asi by bolo lepsie si dat pauzu nech si vsetko premyslim....nechcem rozchod lebo ho velmi milujem ale nechcem aby to bolo takto zle s nami!! mozno som ja vsetkemu na vine...:((

rofl

to ja som si myslel, ze nemate este ani 20. lebo taketo spravanie no neviem. prepac mi tu uprimnost. ja mam 22 ale takto by som sa nespraval k niekomu koho mam rad, na kom mi zalezi, atd. ved vo vztahu je dovera nevyhnutnost. o com je taky vztah ked si neverite, resp. ked on tebe neveri? myslim, ze ak sa nechces rozist, tak minimalne pauza by mozno prospela. si mlada baba, vsetko mas pred sebou...

sisa72

vieš mali by ste spraviť dohodu, ked ide von on chod aj Ty.. chod s priateľkou na kavu, proste hocikam... a uvidíš ako zareaguje možno ostane s tebou radšej doma a pojdete niekam spolu..

zufala zabk

ja viem ze je ziarlivy...vzdy sa mi ospravedlni ze to tak nemyslel a ze proste sa nevie zmenit...len nechapem preco? ved ja som sa kvoli nemu taak riadne zmenila...a on vzdy len odvrkne ze to nevie a pritom sa ani nepokusi...lenze on ma takych kamosov ze ked mu aj o polnoci zavolaju tak premysla ci ist...ja viem futbalista je futbalista a neda dopustit na muzstvo a hlavne na sudrznost, ale tak uz ma to nebavi takto...nic nepocuvam len same kraviny tipu...ved uz nepojdem...a tak....ako vravim rozist sa nechcem lebo by som si uz takeho chlapa nenasla..ja som rada ze ho mam lebo by mi aj posledne dal!!! to zas nusim uznat noo :(

sisa72

vieš keby chcel byt s tebou tak by nešiel pit s chalanmi do krčmi, ale by bol s tebou..to je blbost že chce byt s tebou sám..

jajka001

nie si na vine, on je strasne ziarlivy a majetnicky, chce ta len pre seba - preto sa tak chova, nenechaj sa takto utlacat. on sa nezmeni, nechaj ho tak - naco sa trapit??

cibula004

to nie je asi dovod na pauzu vo vztahu...da sa to pekne vysvetlit vzajomne aj rozhovorom...vaznym rozhovorom....a mozno chce byt c tebou len radsej sam...tak si dakam vyrazte a uzivajte si jeden druheho:)

sisa72

prečo by si mala byť Ty na vine.. ved chodi von a ty sediš doma.. a ked ideš von tak mudruje.. daj si s ním pauzu, lebo neskor to bude len horšie..