Fakt krivy penis

Príspevok v téme: Fakt krivy penis
podvodnik 8

Môj penis je zahnutý smerom nadol, vyzerá kratší a vyzerá ako keby som mal problém s erekciou. Poprosím nejaké rady a nie výsmechy .. viem že to nieje až taký vážny problém ale trápi to dosť ľudí vrátane mňa. Pri sexe sa tým nedosahuje taký výkon ako keby bol zahnutý smerom nahor. Ďakujem

reakter

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.net a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

maginko

ahoj moj penis je tiez zahnuty do dola , a sa mi zda ze sa vzdy volako rychlo urobim pri frajerke .....mne to vadi ale ona vravi ze jeto pekne a paci sa jej to ...lenze nemala este orgazmus pri sexe a vzdy ju musim prstami dorabat .....neda sa to zakrivenie dako vyrovnat ?....alebo poradit ako by som sa neurobil tak rychlo ?...lebo frajerka je moc pekna a tak to je tazke sa rychlo neurobit .....dakujem za rady,....

podvodnik8

Dakujem vám..no alzbee rady v oblasti aj polôh aj ako ho možno narovnať či sa to vôbec dá (pochybujem) a tak..dakujem

SSSSSSSSSSSS

Netrap sa tym, moj je tiez zahnuty nadol a partnerke to vobec nevadi..musis trosku obmedzit niektore polohy, no ked pouzijes fantaziu, je to ovela lepsie ako keby bol uplne rovny alebo inak zahnuty..je to trosku netradicne a ja som sa tiez trosku obaval ake to bude, no po mojich skusenostiach to nie je ziadna vada, ved kazdy sme nejaki :) a myslim ze sex sa partnerke paci viac nez dost :)

alzbee

No ale mal by si napisat, ze ake konkretne rady mas na mysli? chces rady, ake polohy su pre teba a partnerku najlepsie pri sexe alebo ako ho nemat krivy...ci co?