otazocka ohladom schudnutych kg

Príspevok v téme: otazocka ohladom schudnutych kg
cokoladka898

chcela by som sa opytat ze kolko je zdrave schudnut za ake obdobie. ja som zacala chudnut asi od maja a doteraz sa mi podarilo 10kg. nie je to vela za take "kratke" obdobie...?
zacala som menej papavat, viac cvicit. niekedy jem len 2xdenne a to ranajky a obed, potom uz nie a vecer aerobic.
chcem sa len uistit ci je to este v primeranej miere ktora sa da povazovat za dobru.

cokoladka898

dik kaviaren11. mne proste teraz nejako nebere jedlo, niekedy musim jest i tie ranajky nasilu lebo viem ze ranajky su zakladom. ale potom vecer uz fakt nemusim, preto aj chudnem. a snazim sa zdravo papat ked uz jem, salatiky, masko tiez, ovocie len doobeda max tak do tej druhej aby to telo stihlo spalit. obcas si dam na veceru nejaku zeleninku, nastruhanu mrkvu alebo tak.

kaviaren11

ahoj ja jem tiez max 3 krat denne.....ranajky a obed stale
ranajky mam ovocie
obed normalka cokolvek
vecera zelenina a trosku maska...

myslim si ze kazdy by mal jest tak ako mu to vyhovuje ...a ak ti to vyhovuje takto kasli na vsetkych...
drzim ti palce...

cokoladka898

hybat sa hybem, temer kazdy den chodim na aerobic vecer a ked nie tak na korcule ked nie je naprsane, takze pobhybu mam dost.

majkaaa

Robíš to fakt veľmi zle,koleduješ si o jojo efekt. Jesť dvakrát za deň znamená,žer hoci si schudla,ubúda svaloviny,tuky sa ukladajú. Spomalí sa ti metabolizmus. Treba jesť pravidelne,minimálne 4x denne,ideálne je 5 v pravidelných intervaloch. A pohyb k tomu.