Ahojte!
Začala by som asi takto, som baculka. Myslíte si, že aj ženy moletky môžu mať dobrý a kvalitný sex? Že môžu byť rovnocennými sexuálnymi partnerkami, ako ženy ktoré vyzerajú ako modelky?
Prosím poraďte mi, ak máte skúsenosti. Som už zúfalá.
Sex s baculkou?
Suhlasim s nikou...ja mam 92 kil...ale ak mu to nevadilo ked si ma vybral za partnerku,viem ze mu to neva ani v posteli...vzdy sa rozculi ked na kila zacnem upozornovat...ked sa neuvolnis,neuzijes si sex
preco by baculky mali byt menejcenne ako chude zeny? mas uplne klesnute sebavedomie...je to trapas tema a urazas s tym nas baculky...
baculka 123 .... whe_ee ma pravdu.. az teraz si to vsetko uvedomujem... ja si vzdy davam pozor aby som vyzerala dokonale pre partnera, ze niekedy aj zabudam na to, ze to mozno ani nie je dolezite. teraz som sa uplne zamyslela nad tym co napisala, lebo ma pravdu. boze.... nestaci byt krasna, v posteli to musis vedeit. a ked ta partner miluje, milue ta so vsetkym ako tu uz bolo povedane. aj s tvojimi kilami..... myslim si ze v posteli si s partnerom rozumieme, ale aj tak si dam vacsi pozor po druhy krat..
baculka je siroky pojem skus to nejak upresnit mne osobne sa napr nepacia take medolkoidne postavy to mi pride moc vychrtle .....
inak, viete co som raz citala?... ze preto sa vravi, ze baculky su lepsie v posteli, pretoze sa viac snazia uspokojit partnera, aby im neutiekol za inou..a ze mozno preto sa niekedy vravis, ze su lepsie milenky.. lebo tie take sexice si vacsinou myslia, ze ich telo staci na to, aby bol chlap hotovy a su menej aktivne:)) ale to je cisto teoreticka rovina... urcite to neplati vzdy a vsade, to ma len tak napadlo :)
Ja som chuda a ked mi moja kamaratka moletka rozprava o tom co vsetko stvara s priatelom, normalne mam pocit, ze som o nieco ukratena.
Sex vobec nie je o tom ci mas o par kil viac alebo menej ale o tom ako sa citis. Takze hlavu hore, zapni svetlo a uzi si :)
nie si zvlastna...aj ja mam komplexy..ale ked ta miluje miluje ta taku aka si...mna najviac prekvapilo to ked moju kamosku chudu, krasnu mudru priam modelku..opustil chalan s plnostihlou obycajnou babou ktora sa vobec nemalovala ale bola s nou sranda, vie sa zasmiat sama na sebe a vsetko berie v pohode.....tak sa do nej zamiloval a su spolu stastni...proste ber to tak ze ked ta miluje tak miluje na tebe vsetko a nemas sa zaco hanbit, ked budes neustale upozornovat na svoje chyby tak si ich bude vsimat aj on
Pre nika222:
Vieš, ja mám stále nejaké komplexy z toho, zo seba vlastne. Mám partnera, aj sa milujeme, ale stále chcem mať iba zhasnuté svetlo, keby svieti, tak sa neviem uvolniť, ani nič. Asi som nejaká zvláštna.
jasne ze ano :) len sa musis uvolnit a nemysliet na nato...proste si sex uzivat...chlapi nemaju radi zakomplexovane zeny...ked uvidi ze si v pohode a mas samu seba rada tak ta tak bude brat aj on...