Ake homeopatika v tehotenstve

RNG

Prirodny je aj hadi jed.
To ze je nieco prirodne z toho este nenamena , ze je to neskodne alebo dokonca uzitocne pre nas.
Na to plati len dokaz(viacnasobne opakovany s velkym poctom ludi, aby to bolo statisticky pravdepodobne, nie len nahoda) v doublind teste, tak ako sa to robi s inymi liekami alebo doplnkami potravy.

bella12

homeopatiká a bylinky nie sú to isté. Zatiaľ čo napr. bylinkové čaje účinkujú na základe skutočne prítomných liečivých látok v liečivých rastlinách, homeopatia sa za prírodné liečivo len vydáva, v skutočnosti je okultného charakteru a funguje na princípe bielej mágie. Logicky sa totiž nedá vysvetliť tvrdenie homeopatov, že homeopatikum je účinnejšie, keď je účinná látka v ňom čo najviac zriedená, alebo dokonca sa v ňom nenachádza ani gram tejto účinnej látky. V homeopatii teda nepôsobia žiadne účinné látky na prirodzenej báze (okrem placebo efektu), ak jej účinky presahujú možnosti účinkov placeba, tak ide o nadprirodzené účinky. Homeopati sa netaja duchovným - okultným pozadím fungovania homeopatie. Okrem poškodenia telesného zdravia ich užívatelia riskujú aj vznik problémov v psychickej rovine. V tehotenstve by som ich už vôbec neužívala - nikdy si totiž nemôžem byť istá, akým neblahým vplyvom môžu pôsobiť nielen na mňa, ale ešte aj na moje dieťa.