Prehnaná citlivosť

Príspevok v téme: Prehnaná citlivosť
Aďa1987

Dobrý deň, zakladám tu tento príspevok, pretože ma trápi jedna vec - som strašne citlivá. Viem, že s týmto mi asi nikto nepomôže, ale myslíte, že je normálne, ak začne plakať 20ročná žena a to len z toho dôvodu, že rodičia idú na týždňovú dovolenku? Niekedy sa až sama sebe čudujem, pre aké banálné príčiny plačem. Stretli ste sa už s niečím podobným? Myslíte, že ma to časom prejde, či potrebujem nejakého odborníka? Veľmi pekne vám všetkým ďakujem.

Aďa1987

Ďakujem za to, ako ste ma podržali. Niekedy mám pocit, že sa nesprávam tak, ako by sa mal správať človek v mojom veku. Ale keď ste napísali, že mnohokrát aj na vás doľahne taká clivota, tak snáď je všetko v poriadku.

mimka34

Ja mam 27 a plakacem aj nad filmami s troskou romantiky a raz som dokonca palaka aj nad ulohou z angliny a to som mala 26. Takze je to asi tymi hormonami :-)

jujula

ja mam taketo stavy vzdy pocas PMS. som podrazdena a neskutocne precitlivela, vtedy placem fakt za uplne kraviny. to nemoze byt tvoj pripad?

Aďa1987

Bola som citlivá už v detstve, len si myslím, že v takomto veku to už nie je normálne. A hlavne teraz, keď mám PMS je to ešte horšie.

micaa

Neberies nahodou HAK? Alebo ine hormony? Lebo ja som odvtedy tiez dost citliva, lahko sa rozplacem a neviem co s tym :/