nedostatok zeleza v tehotenstve

Alien31

Ja by som určite neriskovala a investovala by som do kvalitného prírodného produktu Globifer, beriem už druhé balenie, a čo je dôležité mám dostatočne vysoké hodnoty hemoglobínu, žiadne tráviace ťažkosti a netrápim sa pred každou poradňou, či budem mať krv ok.
Myslím, že to je najmenej investovať pre zdravie mňa a potomka.

mirka 23

Hope, Easy iron bežne nezoženieš. Dalo sa kupiť v byvalom obchode RNG v Lučenci alebo v BA, ale už sa nedá. Dá sa objednať jedine z USA. Ja som objednala 5 balení, ak by si chcela jedno ti spustim. Vyšlo ma na 5 eur za 90 kapsul, berieš jednu tabletku denne. uvidiš, čo to s tebou spraví. Ak chceš, tak sa mi ozvi na mail.

hope

bola som vcera u lekara a ten mi dal nejaky vitaminy na zuvanie, jedna otazocka Easy Iron je na volny predaj? ak ano ako sa pohybuje financne? inac mala som zelezo 109 a ma byt 125min alebo ako tak mi to povedala sestricka. pri poslednej poradni som zase mala 135 tak ja neviem co mi tak kleslo. asi je to normalne v tehotenstve. Vsetkym Vam dakujem za rady.

Peto T

Okrem samotného železa, pre jeho metabolizmus je potrebný najmä vitamín B9 (kyselina listová), a vitamín C -ten odporúčam aspoň 2000mg denne, ak nemáš poruchu obličiek alebo metabolizmu železa alebo medi.

Obidvoje sú veľmi potrebné práve počas tehotenstva.

Ivka 1

Hope samozrejme zelenina a ovocie su tou najprirodzenejsou formou prijmu vitaminov a mineralnych latok. Tak by to malo byt.
Ak sa vsak ovocie a zelenina pestuje na
vyrabovanych podach, ktore obsahuju len velmi malo zivin, nedostava sa to ani do plodin na nich pestovanych. Dalsou podmienkou na vstrebavanie zivin do organizmu je ciste hrube crevo, v ktorom je 80 % imunity. Ak je zanesene ,do tela sa nedostavaju potrebne ziviny a nevstrebava sa ani zelezo z potravin.
Este som vsak pozrela zdroje zeleza :
strukoviny,susene marhule,sezam,tekvicove semena,lan, mak, kokos.

RNG

mirka doplnky potravin nie su nieco co by lekari studovali a poznali, tak sa necuduj, Cest tym malym a vzacnym vynimkam, co sa o to zaujimaju a este vacsia tym, co sa tym zaoberaju miesto predpisovania chemie.

mirka 23

Mne Easy Iron veľmi pomohol. lekárka len čumela na moje vysledky a pýtala sa ma, že čo som brala. Aj tak nevedela o čom hovorím... :)

RNG

Easy Iron su male kapsulky, pouzili ich napr moje tetky(cez 80 rokov), ktore mali hroznu anemiu a nepomahali na to na Slovensku predavane lieky s obsahom zeleza. Tento im upravil hladinu hemoglobinu za jeden mesiac. Pre to ho tu uvadzam. A nestazovali sa na ziadne bocne ucinky.
Pokial viem, doplnok nemoze byt vobec schvaleny na volny predaj, ked ma akekolvek vyrazne bocne ucinky. Nismie byt nijak skodlivy v odporucenych davkach.
Toto je sucast nariadeni vo velkej vacsine statov.

hope

Ivka, uprednostnujem skor zeleninu ci ovocie, moc nemusim tabletky. Dakujem

Anada, ten clanok som citala, je docela zaujimavy. Spenat aj tak nemusim :-)