Prosim poradte mi uz som zufala,zo seckych diet typov moznych jedalnickov a newiem co este,tak za dva tyzdne by som ich chcela dat dole,kvoli obleceniu je mi vsetko male,a hrozne v nom vyzeram.
Ako schudnut 3kg?
sweet lolita a to su ake vitaminy?
maryy> ja som potrebovala pre vlastny pocit dat dole 1 kilo a prave to ide najtazsie :D Ale naozaj na tri kila ti staci fakt malo, 3x tyzdenne pohyb, najlepsie 2x aerobne cvicenie a 1x posilnovacie cviky, nech nechudnes svaly :) Papkaj ranajky, obed, olovrant a veceru, kludne aj vecer nieco lahsie, ale aspon 3 hodky pred spanim nic. Pi nesladene vody a kup si nejake vitaminy (posobiace ako antioxidanty) na precistenie).
ospravedlnujem sa,myslela som melon na desiatu samozrejme ze nie obed
ked mozem poradit j aby som si dala ten obed na desiatu a na olovrant by som zvolila zeleninu :kalerab,rajciny paprika a pod.a rano by som rozhodne vypustila ten syrokrem ak mas rada skus radsej menej kaloricky syr.a najidealnejsie by bolo ovocie.ale to je len moj nazor a moja skusenost
jedine,ak oznacis pripevok ako registrovana a admin ho vymaze a v kazdom pripade tu radsej ziadne linky nehadz
ahojte, ja som si to neuvedomila. Ako to mam dat prec?
petra:
ty si pekne otravna s tym svojim HL,si laskavo zaplat na reklamu a mimochodom tie koktejli su take iste ako v obchode so zdravou vyzivou,ale tie tvoje su zbytocne predrazene,lebo polovicu zisku si strkas do vrecka
takze moze byt nieco ako:
ranajky:2ks zitny chlebik so syrokremom
obed:ryza,zemiaky
olovrant:melon/salat
vecera:salat s bielkovinou
Moze to tak byt??kazdy den budem robit 3 krat po 10min svihadlo,a k tomu nejake brusaky.Tak do dvoch tyzdnov by som chcela dat dole,,da sa to??prosim poradte mi,nech mi je uz oblecenie dobre:)a nemusim kupowat nowe:)