Bielkovinovy den..

jaja_jaja

V bielkovinovom dni nech je prestavka medzi obedom a vecerou 4hodinova. Po 20 hodine nejedzte uz nic. Ak ste neskoro obedovali, a zda sa vam, ze ste syti, vsetko jedlo, zjedzte na veceru len celkom malo(polovicnu davku) Pri ostatnych dvoch dnoch si medzi obedom a vecerou urobte 3 hodinovu prestavku
Prvy a druhy den je dovolene pri obede jest chlieb, samozrejme celozrnny. Výber je velky, vyskusajte, ale len jeden krajec

atam

lenka,na veceru by si uz ten chlieb jest nemala,ale....
stepper som si kupila len nedavno za 700 sk,len taky jednoduchy,ale je to bomba vec....

atam

lenka2215:predpokladam,ze asi zacinas s dietou po prvy krat...
presne tak,nemali by sa potraviny kombinovat....hlavne na zaciatku diety,ale ak sa ti neskor podari nejaky ten prehresok s kombinaciou,nic sa nedeje...pokracuj dalej...
s tym cvicenim....ja tiez velmi malo cvicim....kupila som si stepper a pre mna osobne je to super vec a nestoji to vela penazi....ja nemam cas na posilku,alebo ine sporty a to mi je fakt luto...sem tam si dam korcule,vynechavam vytahy,chodim vsade,kde sa da peso... a koniec koncov,ide leto,tak snad budem aj vela plavat...
tak hore hlavu a pojde to...
a este k tym temam, na tomto fore je ich fakt vela,tak sa na ne pozri,najdes tam vela rad....ale mozes pisat aj sem...rozhodni sa sama....aj ja osobne sa zapajam do viacerych for s touto tematikou.....pekny dnik:-)

aaaaa11111

a naco zakladas kazdy den temu, ved sa opytaj uz v existujucej teme, je ich tu dost, kde diskutuju.
1. nemala by si to kombinovat, ja som kombinovala, ale nevedela som, ze sa to nema
2. ked chces schudnut viac, tak cvic, ale schudnes aj bez cvicenia