Dobrý deň!
Chcem sa spýtať - mal som pohlavný styk so svojou priateľkou. Predtým ako som si nasadil kondóm sme sa milovali niekoľko minút nechránení. Keď som z nej penis vytiahol mal som na žaludi dosť bielej tekutiny. Vydesilo ma to - nebol som si vedomý, že by som ejakuloval (aspoň zčasti). Nechcel som frajerku vydesiť, tak som to neriešil a ďalej sme sa milovali s kondómom.
Mala akurát ovuláciu - mohla byť tá biela tekutina sekrét z pošvy či semeno? Vďaka za reakcie a odpovede.
Pošvový sekrét či semeno?
Praveze toho bolo celkom dost - medzi predkozkou a zaludom...
fakt newiem...
kvapocky lasku vyzeraju inac - nie su biele. toto bolo vyslovene biele.
Je mozne, ze som trosku vytiekol a nevedel o tom... pruser:(
Mohlo to byt oboje... Niekto moze ejakulovat aj pomalsim vyronom, niekto strieka.
Kvapocky lasky su bezfarebna lepkava tekutina, to to pravdepodobne nebolo.
Cize najvacsia pravdepodobnost posvovy sekret, alebo si trochu vytiekol a nemusis o tom vediet.
ahoj, aj my sme raz riesili podobny problem, partner ked vysiel von mal zvonku na kondome biely sekret, tak sme sa zlakli ci nam nepraskol kondom, ale nie, tak to bolo zo mna, cize ak si si na 100 percent isty, ze si neejakuloval, tak to je z partnerky
tak ak si si isty, ze si sa neurobil, tak to mohol byt jej sekret..ale otazne je kolko toho bolo, pretoze aj kvapky lasky existuju