Dobrý deň!
Chcem sa spýtať - mal som pohlavný styk so svojou priateľkou. Predtým ako som si nasadil kondóm sme sa milovali niekoľko minút nechránení. Keď som z nej penis vytiahol mal som na žaludi dosť bielej tekutiny. Vydesilo ma to - nebol som si vedomý, že by som ejakuloval (aspoň zčasti). Nechcel som frajerku vydesiť, tak som to neriešil a ďalej sme sa milovali s kondómom.
Mala akurát ovuláciu - mohla byť tá biela tekutina sekrét z pošvy či semeno? Vďaka za reakcie a odpovede.
Pošvový sekrét či semeno?
no to boli kapky lasky a mozu obsahovat spermie
nemusis sa vobec obavat, ze je to semeno. Je sekret, ktory zena vylucuje pri ovulacii a taktiez sluzi na zabezpecenie vlhkosti co umoznuje lahsiu penetraciu penisu vo vagine
zakial to nebolo hnedé je to v pohode :)
pocas ovulacie sa uvolnuje hlien, ktory je husty a biely - nemas sa coho obavat urcite :)
aj mne sa stava ze ked to zo mna vytiahne ma ho niekedy taky biely akoby od semena ale je to odomna tak nestresuj
martinBrocha preboha chlapce co tu polemizujes? ved ked si sa nespravil tak to neni z teba preboha.hadam by si to citil...preboha orgazmus sa neda nevsimnut...je to u zien normalne, aj ja to mam, s priatelom to vobec neriesime...a este viac je toho ak mala ovulaciu...si myslis ze toho sekretu je stale rovnako?ved to neni nejaky konstantny objem...to sa meni..raz je ho menej, raz je ho viac..hotovo..problem vyrieseny
No snad...
kazdopadne, bolo to len na konci zaluda - keby to bol sekret, nemal byt vsade - po celej dlzke penisu? A bolo toho celkom dost - inokedy ked na kondome vidim zvonku biely sekret, byva ho menej.
Mohlo to byt tym, ze som bol dlhsie az "na doraz" vovnutri?
aj zo mna to vyteka pri sexe, asi to bolo skor z tvojej frajerky
oprava-pocas ovulacie?
bol to pošvový sekrét..ale vies ze je tu riziko milovat sa bez ochrany a bez ovulacie? ,,kvapocky lasky,,?