Moj manzel ma v podpazusi uzlinu, je to dost bolestive,no nechce ist s tym k lekarovi.Ja si robim starosti,ci ta uzlina nie je nebezpecna.Mozno je to len tukova uzlina,ale zeby to bolo pri pohybe bolestive?Ma niekto s tym skusenosti?Dakujem za radu
Uzlina v podpazusi
Dobrý deň aj ja mám taký problém a to som žena. Mne pomáha tekuty puder do týždňa je to potom preč. Sú to miazgove uzliny ktoré sú aj na krku a tuším že aj na chrbte moja kamaratka ich mala dokonca aj na stehnách a rukách môže ísť o vnútorný zápal hlavne v zime alebo v lete u kazdehonje to idividualne hlavne v klude. Zapríčiňuje to aj nejaké deodoranty ktoré majú v sebe nejakú soľ alebo čo moc sa v tím neviznam. Dovidenia
Ako sa ti to prejavilo, lebo mám podobný problém.
Ja mám momentálne tiež hrčku v podpazuší. Bola som u doktorky a povedala, že je to cysta. Poradila mi, že si mám prikladať obklady s bielym vínom. Jedna cysta už zmizla, tá druhá je väčšia, ale ide pomaly preč. Zrejme to vzniklo používaním deodorantu s hliníkom. Nech už to je preč.. :)
adidka neboj,moj manzel to mal tiez.bol aj u dr.po case mu to zmizlo.
dakujem, tak to nebude teda sperejom, cas ist pozriet doktorku
v pripade, ze hrcka sposobena antiperspirantom za ako dlho by mala zmiznut?
nuz, treba zajst k lekarovi...
Ja som mala tiež "hrčku" v podpazuší, vobec som nevedela čo to može byť, na dotyk to bolelo. Raz som si do toho začala rýpať a vyšlo mi odtial veľa hnisu, potom sa to zahojilo. Netuším čo to bolo.