Male biele "vyrazky" na korune penisu a podkozne vyrazky

Príspevok v téme: Male biele "vyrazky" na korune penisu a podkozne vyrazky
karikoran

Zdravim,
mam taky problem, uz od puberty mam na korune penisu male biele vyrazky a tie pomaly pribudali a mozno aj pribudaju, je ich tam pomezne dost, nesvrbi to, neboli to a ani to nezavadzia, len to blbo vyzera, myslel som ze to bolo pubertou a ze sa to casom napravi ale za niekolko rokov to len pribudalo. Potom mam este po obvode penisu take podkozne ako keby maz tam bol, takisto nesvrbi neboli ani neviem ze to mam keby som to nevidel, ale su aj hmatatelne. Tiez som si myslel ze to zmizne ze to je hormonmi mazove zlazy a pod.
Hygienu dodrziavam.
Prosim poradte(najlepsie odborne alebo z vlastnej skusenosti) ako sa to da odstranit, ci s tym treba naozaj ist k doktorovi, nemusim vysvetlovat preco sa mi tam nechce, a ci to moze partnerke nejako ublizit. To prve si myslim ze je hirsuties papilaris penis a to druhe som zabudol ako sa nazyva, nie som si 100% isty ale najviac sa to podoba.
Dik za odpovede

Bajo1589

no ale to ked ti zmizne to neznamena ze tu chorobu uz nemas..len sa proste neprejavuje..kolko ludi ma napr, syfilis a nevedia o tom..ale zase nechcem ta strasit ak sa ti to neobjavuje opakovane tak to mozno nic nieje...ale ak sa ti to v nejakych intervaloch ukazuje tak skoc k dok,.

Bajo1589

To mozes mat kludne aj zapal alebo kvasinkovu infekciu od priatelky/zenskej, s ktorou si spal(neviem ci sa to aj u muzov nazyva kvasinky)...su na to antibiotika

Mako7771

cavte mne ja mám na penise biele bodky a ked si posucham po nich tak sa zosuchaju ako nejaka tenka blanka a potomto mám zacervenané a svrbí to pomožte mi

kk1

Ahoj
Měl jsem také bíle pupínky na obvodu žaludu. Kvůli těsné předkožce jsem začal nosit předkožku za žaludem. Předkožka se po 2 měsících uvolnila a i pupínky kompletně zmizely. Jsem spokojený. Na to, aby se předkožka držela mám jednoduchý návod. Jestli s tím máš ještě problém, mohu návod poslat.

Karel

sisa72

No normálne to nie je.. chod s tým k doktorovi..vyrážky a povlaky tam nemajú čo robit..Budeš aj Ty kludnejší.. to nie je hanba..treba fakt navštívit lekára..