je to nornalne?:) prosim o radu

Príspevok v téme: je to nornalne?:) prosim o radu
Denkaaaaaaaa

ahojte....moj brat v zurivosti ma kopol minule no par krat sa to stane ja sa citim tak ponizene... ja mam 22 a moj brat 24 inak doma je to fajn ide oto ze so mto povedala priatelovi a priatel mu napisal sms tipu ze je pako ze ako to moze ked sa povazuje za takeho inteligenta....ja som doma mala pelko hovoria mi ze mam drzat pri rodine ze ako on moze neco take mojmu bratovi napisat ez ani netusi ako to medzi nami doma je atd.no ja som sa doma citila dost zle mam pocit ze doma ma nikto neberie vazne...no priastelova reakcia ze mu napisal sms aj men pride taka zvlastna cem vediet ci to je v poriadku ked tak napisal alebo nemal nato pravo etraz sa doma namna hnevaju a hovoria ze urobil zle ze si nas kusa odcudzil svojim chovanim....dakuejm peken za rady:)

KristinaK

"par krat sa to stane"-a co na to rodicia? Im to je jedno? Tvoj priatel ta ma rad a preto ti chcel len pomoct(podla mna nezvolil najlepsi postup). A sa pitas ci je normalne,ze ta bije,ci rodicia sa hnevaju,ci ta sms-ka bratovi.
Nic nie je normalne. Rodicia sa iste hanbia zato co robi tvoj brat a nechcu aby sa to niekto dozvedel(ak o tom vedia).
Ja by som povedala aj priatelovi,ze nech sa do toho nestara,je to vas rodinny problem,co treba cim skorsie vyriesit.

sisa72

Vieš čo?? Tvoj priateľ nemal napísať sms, ale mu dať dobrú po papuli.. a ak si zastáva tvoja rodina brata tak tomu nerozumiem asi su trochu mimo..

alzbee

Ja si to neviem predstavit-normalne ta brat surovo kopol do nohy alebo kam? ved to je horzne kopnut do cloveka-do vlastnej sestry! len zato,ze bol nahnevany...ako mna tiez zvykol brat bit, aj moju sestru, ale to sme mali zhruba 5, ci 6rokov, cize take surodenecke bitky, hasterenie a nadavanie boli na dennom poriadku, aj ked sa nas mama snazila ukludnovat...chapem tvojho priatela, i ked osobne si myslim, ze mohol mu to povedat face to face a nie pisat, tak ale to je naozaj nehorazne, aby 24rocny chalan kopol do dievcata...

zuzic

no tak na toto brat nema pravo! nema ta co kopat. podla mna si ta priatel zastal a to je dobre, ma ta rad. ale ak rodicia nadavaju na tvojho priatela a prutom nevedia jak ta brat ponizuje, urcite by som im to povedala.

Denkaaaaaaaa

ja so mto rodicom nepovedala stalo sa to uz no ho upozornili a on to mal v pake tak mam pocit ze ma doma neberu vazne ..no rodicia to vidia inak ...teraz nadavaju na mojho priatela ze sa stara o nasu rodinu...a hovoriaz e ma maju radi a tak..lenze ja som to povedal priatelovi pretoze so msa citila menej cenna:(...brat sa tak isto nanho hneva:(

zjuzika

no tak v prvom rade nema tvoj brat pravo na to aby ta len tak bezdovodne kopal,hlanve nie v jeho veku..uz by mohol mat trchu rozumu..a ci bola piratelova rekcia spravna, no tak vie, iba si ta zastaval...ael mozno mu to mohol radsej osobne povedat ao pisat sms... a sa tiez tvojim rodicom cudujem , ze bratove konanie neriesia

lilyoff

Preboha,,,no mne cely tento prispevok pride zvlastny...nic v zlom ale naco sa taketo veci pytas?Nechapes,ze ked sa vyplaces priatelovi...a na to mas aj pravo...ze ho to nahneva a chce si Ta branit ked to ako sa zda nedokazes sama?Ved to je len dokaz toho ze Ta ma rad...Sama si napisala za Ta to ponizilo...taku rodinu by som poslala do prdele