je to nornalne?:) prosim o radu

Príspevok v téme: je to nornalne?:) prosim o radu
Denkaaaaaaaa

ahojte....moj brat v zurivosti ma kopol minule no par krat sa to stane ja sa citim tak ponizene... ja mam 22 a moj brat 24 inak doma je to fajn ide oto ze so mto povedala priatelovi a priatel mu napisal sms tipu ze je pako ze ako to moze ked sa povazuje za takeho inteligenta....ja som doma mala pelko hovoria mi ze mam drzat pri rodine ze ako on moze neco take mojmu bratovi napisat ez ani netusi ako to medzi nami doma je atd.no ja som sa doma citila dost zle mam pocit ze doma ma nikto neberie vazne...no priastelova reakcia ze mu napisal sms aj men pride taka zvlastna cem vediet ci to je v poriadku ked tak napisal alebo nemal nato pravo etraz sa doma namna hnevaju a hovoria ze urobil zle ze si nas kusa odcudzil svojim chovanim....dakuejm peken za rady:)

Denkaaaaaaaa

ie oto ze otec chodi do roboty dleko no nemal normlny ruksak kde bysi dal vankus zom vzala z izby bratov a sa ho opytal ci si nemoze zobrat ved na buduci tyzden ho prinesie s5 len abysi mohol preniest vankus...ved si nebude brat dievcensky...on mi povedal nie schmato lmi z ruky ruksak a som mu povedala ze je skupi ako niekto z naje rodiny nebudem menovat....no on kopol mi do stehna:,((((

sisa72

Nič to, netráp sa všetko sa utrase.. Priatel sa o teba boji preto tak reaguje.. Ty odídeš a časom sa nato zabudne aj rodičia zabudnú..Brat snad ešte dozreje.. a dostane rozum..A prečo Ta vlastne kopne len tak? či ho vyprovokuješ a hadate sa..

Denkaaaaaaaa

no rodina viem ze je ku mne nespravodliva mna sa nikto nezastane ale nezmeni sa to pojdem prec a budem mat pokoj ...priatel to necel pochopit...ide oto ze sa mohol zdrzat lenze on nechcel ze co on ma ma byt...ide oto ze inak v pohode to mam doma okrem toho ze som pre nich nula...a to ze sem tam tak za 3 mesiace raz ma buchne alebo kopne...lenze to je srasne ponizujuce...a priatel on je velmi prchky monzo to nemal :(((((((a terz sa znehcutil mojim rodicom maju svoju mienku onom ach:(((

sisa72

Vieš tažko je radiť ked človek nevie podrobnosti..Prieteľ by ale nemal len tak vypisovať rodičom.. ja som si myslela že to len raz písal ked si ta zastal.. Ked ideš do zahraničia nejako to vydrž a časom sa brat ukludní.. priatelovi by som asi vymazala tel.čislo, aby stále nevypisoval.. možno to prehana..

Denkaaaaaaaa

predsa rodin je rodina ale ja to velmi necitim rodina sa ma velmi nezastane moj brat jenajmudrejsi a ja som pre nich skoro nic...ale viem ze ma lubia....

Denkaaaaaaaa

mam staromodnych rodicov ...ide oto ze my nesme uz male deti ....ide oto ze moj brat bol vzdym oj ochranca od mala a teraz prisiel priatel a uz neje ...a sa mu to zda cudne ze ma nekto zastava..a rodicov uz velmi neriesim ...chystam sa prec do zahranicia dufam ze dokonca roka sa mito podari...a vtedy mozno pochopia rodicia ze sa zachovali zle ...moj priatel spravil tiez predtym nieco cez sms napisal to mojej matke nazurial so mho tak ze napisal aby sa postarala oto aby so msa mu uz nikdy neozvala no hned o den o mna bojoval ale to je na dlho ....boji msa ze ta druha sms tiez bola taka prchka ako ta predosla...neviemetraz rozoznat co je spravne:(

sisa72

vy ste tuším rodinka úžasných.. ale prečo to potom ten tvoj super otec nerieši?? ved sa zamysli a nenahováraj si nezmysli..možno ta raz tak strašne ten tvoj super brat kopne, že sa Ti niečo stane..premýšlali ste aj nad tým??

Denkaaaaaaaa

brat je fajn lenze priatel nemal pravo mu napisat si myslim sms viem ze sa cel zastat ale ved on nevie ako to u nas funguje v rodine preco sa miesa ..ale na druhej strasne uz sa to stalo par krat a len ho upozornili a bola z toho velka hadka a nakonec som bola aj ja aj on na vyne...takze mam pocitz e pri mne nikto nestoji....:((( mam otca fajn ma dobre nazory a povedla ze toto proatel nemal:(

roman08

tvoj brat je udereny chrapun a tvoj priatel urobil dobre a tvoja rodina sa moze za seba hanbit ak toleruju nieco take.