Zdravim,mam taku filozoficku otazku.moze otehotniet aj panna??s priatelkou sme zatial spolu nespali,ona je panna.ale chcem sa radsej spytat dopredu aby sme daco nezbabrali..moze otehotniet panna bez toho aby chalan do nej vnikol??napriklad keby na ruke ma zaschnute spermie a prejde si prstami tade..a prosim vas,sprostosti nepiste:)
Moze otehotniet aj panna?
VRRR: hej to ja viem o tom ze sa da z toho otehotniet,ale tento moj pripad je taky specialny tak za to som sa pytal..kks to musi byt sok ked povie niekomu ze je tehotna a pritom je panna a nespala s nim..
Prepac, citala som to len ocami. Ano, prstoval ju a na rukach mal zrejme spermie. Ono vies, nahoda je blbec, ale ma sere, ze ak sa tu niekto pyta ci sa da otehotniet z prstovania tak ich len vysmeju.
VRRR: a jej sa to ako stalo?prstoval ju chalan??ale ja som neprstoval,do nutra nesli prsty
Ano moze otehotniet a vsetci co si myslite ze z prstovania sa neda otehotniet ste na velkom omyle.
Keby som nemala kamosku pannu - ktora otehotnela tak, tak by som to netvrdila.
Jasne ze moze! Co si myslis, ako otehotnela Panna Maria?!!!!!!!
to by si jej tie prsty musel strcit az do maternice, co nie je mozne..si myslis ze ked mas na ruke zaschnute spermie tak jak sa dostanu do maternice?preskackaju tam?ono semeno je preto tekute, aby sa v podstate mohlo "pohybovat", ale ked je zaschnute tak zaschnute na tvojej ruke aj ostane
blana je hned pri vstupe
ked donej nebudes pchat ruky od spermii by sa nemalo nic stat
to ze je panna nehra ziadnu rolu ked je mozne aby sa oplodnilo vajicko je mozne aby otehotnela
no to viem ze treba k tomu sex:)) ale mnoho ludi po nete vravi ze z akych "nehod" otehotneli a ani si spolu "neuzili" ..:)tak mne to hned zacalo vrtat v hlave ze aby sme neboli aj my ten pripad:)
myslím že nie:) v panenskej blane otvor je takže myslím že "prekážku" nevytvára.. a otehotnieť zase nie je až také jednoduché.. a bez sexu to nejde;-)
mna tak napadlo ze ci vlastne panenska blana nevytvara prekazku spermiam??dik zatial za prispevky.