Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa obliecť na koniec školského roka?- niečo módne, ležérny look

Príspevok v téme: Ako sa obliecť na koniec školského roka?- niečo módne, ležérny look
solarbikarma

no ako sa mám obliecť?
vyské opätky...aaa?..mna nič nenapadá:D klobúk?:D hmm voľné modré triko, čierne legíny...?...odveci.viem...ale poradtee..ja už som fakt zúfala...šaty zásadne nenosím...len také mini- koktejlové alebo proste obtiahnuté a mini...prípadne veľké a po členky..ale teraz nechcem mať šaty....
wďaka za rady..............

happi:-)

my sme sa vzdy smiali z kociek, ktore prisli na zaver skolskeho roka ako na modnu prehliadku:-)) no hviezdy:-)
Daj si to, v com sa citis fayn a neafektuj:-)

jane00

solarbikarma

tak tym svojim poslednym prispevkom si ma ale pobavila, ze dokonale obkecena a zijes na urovni.. ako som skoro odpadla.tak naco sa tu potom pytas? ked si dokonala v obliekani, rady nepotrebujes. ale mali by to posudit ini, ako vies ze si dokonala? bola si na titulke vogue? a vies co ? dokonalost neexistuje a aby ti do nosa nenaprsalo.. :)) no fakt som sa pobavila

sailly

solarbikarma
na urovni??? s tym tvojim pripevkom urcite ... ja som gadzula? sa poobzeraj okolo seba, kolko tvojich spoluziakov, tak rpdie do skoly...dnes to nikto neriesi, lebo to nie je zaidna udalost. mne je ejdno aj ekby si si vecernu robu zorbala,a le bud taka laskava ked si akoze na "urovni" ako pises, tak aspon ma neosocuj, za to ze niekto ma dolezitejsie problemy ako to ci si zobrat cervene tricko alebo zltu bluzku, nemusi byt hned gadzo;) ( btw kolko mas rokov? 15? )

sign

a tuto sa nám naskytuje otázka:

ehm. keď si taká velmi "na urovni" a strašne zažratá do mody a baví ťa to načo sa tu potom vypytuješ "hlupákov" ako si nazvala tých ktorí neriešia veci do detailov.
ked ťa tak baví moda tak určite poznaš milion módnych časakov,stranok... alebo si odskoč do Milana tam budú mať výber a možno ti aj poradia "na úrovni"

solarbikarma

:D mno takže chodim na strednu a
nemám v pláne sa parádiť...ale ja chodím vždy dokonalé oblečená, detaily doladené.. ja som do módy zažratá a baví ma to.
A pre mňa je istou udalosťou koniec školského roka - patrí sa prísť oblečená slušne..predsa nepôjdem oblečená ako dáka "gadžuľka":D:D:D:D:D že "v botaskách a rifle":D pre krista pána sailly:D

neviem ako vy..ale ja žijem tak troška na úrovni a aj sa mienim v budúcnosti hoc vyškriabať na slušnú úroveň, nie len tak..že idem ta idem..:D To ja pokladám za trápne....to už si nemôžete aspon jedeň deň v roku obliecť niečo slušnejšie ( nevravím aj rifle sa čoraz viac začlenujú k slušnejšiemu oblečeniu a to v rôznych podobách, či farbách)to stále len rifle?...a riešim to do detailoch lebo riešim ...nezaoberajte sa tým a radšej ani neodpisujte ak sa vam to tu zdá trápne, zveličované a neviem čo....to ma vie naštvať....hlupaci....
inak alzbee:D perfektne zladené:D zlatá si musela byť:D jaaj mno takže..idem "študovať " šatičky dalej...

prosto

Proste sa oblec tak, aby ta spoluziackuy nevysmiali, Chces sa tu paradit ako neviem co a budes za trapku. Zbytocne to tak dlho riesis. Ten link co poslalo lenuliatko je inspiracia na pekne, moderne oblecenie

alzbee

No ja som si spomenula, ako som sla ako 12 rocna, ked puberta krasne zacinala:), oblecena na konci roka...bratove velke, vyblednute tricko Metallica s lebkou a pavukom, karovane kratase pod kolena, cinanky na nohe, slnecne bryle na hlave, zuvacka v ustach a bola som proste velka caaaavica :D :D a triedna mi povedala, ze som napachla anarchiou :D :D hehe, pekne spomienky:))

sailly

problem..zas koniec skolskeho roka az taka udalost nie je :) ja som chodila, na ZS slusne, ale na strednej rifle botasky...kazdemu je to jedno, my sme sa stale smiali z tych dievcat co sa vyfintili ako keby sli niekde na modnu prehliadku :) oblec si v com sa citis dobre :)