Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa obliecť na koniec školského roka?- niečo módne, ležérny look

Príspevok v téme: Ako sa obliecť na koniec školského roka?- niečo módne, ležérny look
solarbikarma

no ako sa mám obliecť?
vyské opätky...aaa?..mna nič nenapadá:D klobúk?:D hmm voľné modré triko, čierne legíny...?...odveci.viem...ale poradtee..ja už som fakt zúfala...šaty zásadne nenosím...len také mini- koktejlové alebo proste obtiahnuté a mini...prípadne veľké a po členky..ale teraz nechcem mať šaty....
wďaka za rady..............

pravnucka

solarbikarma :

tak tak, dobre ti tu baby napisali..
to akoze len ten clovek je na urovni, ktory sa vie obliect??
a teraz akoze cele poobede trebars rozmyslas co si oblecies na zajtra??..ved to je strata casu, plytvanie energiou..
nic ti to do zivota neda, radsej sa venuj niecomu zmysluplnejsiemu : studuj, citaj, sportuj...a nie take povrchnosti

veves

na koniec sk. roka sa chodi normalne.rifle, boty, tricko.

ja som vzdy nahodila kanady, rifle, tricko sex pistols a isla si spokojna po jednicky:)

NO COMENT

A KED uz ches radu tak ti jednu hodim:
ELEGANTNE AKO SA LEN DA CI UZ RIFLOVU SUKNU A ZLTE TRICKO A SATKU ALEBO MODRE SATY A CELENKA
TO JE NA TEBE CO SI VIBERIES

NO COMENT

ste tu asi vsetci sprosty sak sa tu len natahujete
a vies co ked do kazdej rady skaces radsej sa nikoho nic nepitaj

10jujinka10

Čo tak skusit čierne mrkvace :) a nekaé ruzove obtiahnute tričko a baleriny ruzovej farby ? :)a do vlasou nejaku sponku s maslickou :)

lulinka-l

ako sorry baby,ale ta stranka s tym oblecenim je otrasna! v zivote by som si z toho nic neobliekla. ale asi sme ozaj kazdy iny

Lina007

solarbikarma: študuj šatičky... :d nič iné ti totiž ani neostáva... s tvojou úrovňou sa dostaneš tak maximálne k najbližšiemu módnemu časopisu... to je asi tak všetko čo ty v živote dosiahneš :D