" červené dni "

sexica

mozem skusit aj oral nie len "klasiku" nechaj si vo vnutri tampon a on moze rukou aj jazykom pracovat pekny silvester a hlavne nebud tehotna....sa nespoliehaj na to ,ze pocas kramov nemozes otehotniet...mozes!!!!!!!!!

none

cicus trepes blbosti, len strasis. chalani u nas si davali dva tri sacky-teda 10-15 orechov.. jeden sacok by im nic nespravil.. a na zaludku jej bude tazko ani nie dve hodiny na zaciatku, ale potom uz nie. hm, tazko, ale nie zle, nie tak ako po chlaste, ako po zlom obede,..
a hlava z toho neboli, aspon neviem o tom, treba pit, ale to sama zisti,lebo jej bude sucho v ustach.., len je den po tom clovek unaveny a spomaleny, taky menej vyrecny,nic sa mu nechce.. vsak to je jej vec ci si da a ci nie. z toho sa este nikto neotravil a ani neotravi. je to prirodne a funguje to. aj moja baba si to dala, ale ona je schopna si dat skoro vsekto.. :( som bol mesiac a nieco prec a ked som sa mal vratit, mala mat kramy, tak si to dala pred tym ako som mal prist, aby sme potom..

jajanka

ďakujem za radu, no neviem, či ju vyskúšam ... je tu viac " proti " ako " pre " ... asi mi nezostáva nič iné, len čeliť ... " dňom " : ))

cicus

none: u nas na sidlisku jeden cas vsetci ficali na orieskoch, takze viem o com hovorim. normalny chlapy si davali 2-3 a boli z toho mimo par hodin

none

cicus-neboj, ona neskonci v nemocnici, na isto! isto! no ale bude vyzerat ako na drogach,bo muskatovy orech je prirodne narkotikum. aj sa tak trochu bude cudne citit, ale to bude v poho, tak prijemne.. bude taka otapena, ako ked sa cloveku chce strasne spat, no ale isto nezaspi.. cca 8 hodin, je to uz odskusane!! funguje to, je to lacne a zozenies to hned.. vsak ak je mensia, lahsia tak mozno staci balik-5kusov.., podla mna radsej prirodne ako chemiu.. no to je kazdeho vec.