detska nervozita

Darmord

Ahoj,
Skús sa informovať tu:
-odkaz odstránený-
Mne tam odborný lekár pomohol z mojimi vážnymi ťažkosťami.
Podpora je tam 24 hod. denne takže keď som mál problém z dieťaťom a lekár nebol v ordinácií o pol noci tak jedine tam.
A môžeš komunikovať cez e-mail, volať, skype a iné.
je tam nejaký centový poplatok čo je nič fakt nič oproti tomu že ide o zdravie. VRELO ODPORÚČAM MÁM SKVELÚ SKUSENOSŤ
-odkaz odstránený-

sused 52

Ahoj mám 11 rokov a veľmi dobre sa pamätám na moju detskú nervozitu. Nebolo to veľmi príjemné pre mňa ani pre mojich rodičov.
Vtedy mi nepomohla ani tabletka proti nervozite.Triasli sa i kolená a a stále som si myslel že som na niečo zabudol.
Aj teraz to niekedy tak býva hlavná nervozita pre mňa bolo školské Vianočné predstavenie v škole.Stále som si myslel že som zabudol text a preto som bol veľmi nervózny.Našťastie bola pri mne moja mama ktorá mi hovorila že si mám veriť a opakovať si že to dokážem.Opakoval som si to stále a keď sme prišli na rad boli sme najlepší s celého predstavenia.Odvtedy viem že si len treba veriť a nervozita je fuč.

sasa

dakujem za rady, asi to bolo všetko dokopy, aj stres, ale aj také obdobie vzdoru, teraz to už riešim inak a zdá sa, že to pomáha. Pred dvoma týždnami sa jej prerezali spodné stoličky a myslím že nás čakajú ešte vrchné, tak pevné nervy.

karola

Nič v zlom,ale nie si náhodou aj ty viac nervózna?Nemáš nejaké starosti a nevyriešené problémy?Lebo deti to vycítia a sú potom tiež nepokojné.

cla

môžu byť na vine aj stoličky.mne mali 2 deti pri jednej spodnej stoličke teploty 40, krvané dasno....na každeho to vplyva inakšie.
okolo 2 a 3 roku je aj vývinové obdobie. obdobie vzdoru. musiš byť pevná, mať pravidlá,a stáť si za tým čo povieš.malá začína objavovať svoju osobnosť,a tak trucuje. bude skúšať kto z koho. pevné nervy a veľa lásky