Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

oslavy v práci

vikuska

No prave,lenze u nas je STALE nieco - oslava menin/narodenin, narodenie decka, sportove hry,opekacka, zapitie dobreho obchodu, skolenia....niekedy su to aj trojdnove akcie niekde vramci SR takze si aj pocestujeme. Mladi nezadani alkoholici co nemaju doma ziadne povinnosti a starosti si pridu na svoje a tiez sa tam veru deje vselico :) A uplne milujem ked unavena jak svina sa mam po robote trepat este na akciu ktora zacina o 8 vecer, taha sa do rana a na druhy den vstavat do robotky alebo nam niekedy ukroja aj z vikendu. Nie som stara baba co sa rada nezabavi, ale radsej s vlastnou partiou kedy to mne vyhovuje.

Petulda

ked máte dobrý kolektív a oslavy nie sú moc často alebo naopak,tak je to fajn.Tiež by som radšej išla na firemnú akciu aj s partnerom ale u nás je to len pre zamestnancov. zvyčajne tak raz za dva mesiace sa po robote vyberieme do podniku "utužiť kolektív".

Linnda_260

Ja tieto oslavy nenávidím. A viete prečo? Lebo na žiadne nechodím :(
Naša firma taketo akcie nerobi, lebo má pobočky po celom SK, a do tisicky zamestnancov. Možno si len v blave v centrále urobia, neviem. A nemam ich rada, lebo zavidim, že každy koho poznam na ne chodí. Zvlášť manžel, oni ich majú aj 4 x do roka. Zajtra maju dokonca športovy deň, ble. Potom ide cez vikend do roboty, lebo mu chyba neodpracovany den. To fakt nechapem. Normalne to robia na ukor rodiny.
Ale na jednej som bola: Pred 11 rokmi. Vikend na chate aj s rodinnymi prislušnikmi. S kolegom sme boli jediny slobodni, ale partnerov sme zavolali. Kolega ich potom nad ranom načapal na WCku v najlepšom. Do tyzdna sme sa s nimi rozišli. Najväčší trapas ale bol, že sa to dozvedela celá firma.

otazka

to je fajn ak mas prijemnych ludi okolo seba. clovek si to casto naplno uvedomi az ked ich strati. takze treba dufat, ze budeme stretavat a pracovat len s takymi :))

sway

Mne nevadia ludia,ktori chcu byt v zivote uspesni.Sama sa medzi nich radim,ale na inom pracovisku som sa tiez stretla s tym,ze sa ludia snazia presadit intrigami a nie svojimi vedomostami a schopnostami a to nerobi dobru atmosferu.Tu v IT toto nehrozi,preto mam celkom rada aj firemne party:-))

otazka

tak ja si pod tym pojmom predstavim cloveka, ktory na sebe maka a preto aj zne uspechy. a to ze mu druhi zavidia, ze on ma, to co ma lebo si to vybudoval, to uz je ich vec. cize ja to slovo vnimam skor pozitivne ako negativne. preto som sa spytal, ze co je na tom zle. to co si napisala ty, tak to je negativny karierista. dik za odpoved :)

sway

Nie je na nich nic zle,ale su ludia,ktori sa vtieraju sefom za kazdu cenu,naschval znemoznuju kolegov a na pracovisku je to potom cele o pretvarke,co nevytvara prilis kamaratske vztahy s kolegovcami.

sway

My sme IT oddelenie,cize kazdy je tu trochu individum a nejaku pretvarku nema za potrebi:-)Aspon tu neni slepicinec a plno karieristov ako na ostatnych pracoviskach.