Rovamycine - antibiotikum

vitavi

Je to jeden z prostriedkov na rýchle a bezprácne odstránenie príznakov choroby.
Nielenže zlý vnútorný stav organizmu a príčiny choroby pretrvajú, ale začnú sa hromadiť i vedľajšie nepriaznivé účinky na iné orgány.
Časovaná bomba na niekoľko rokov.

bleky

Rovamycine mi excelentne zabral pri zápale okostnice; už po I. užití po 2 hod. nastala úľava od strašných bolestí; teraz po rokoch som ho mal znova pri bakteriálnej infekcii v DÚ, a opäť rýchlo zabral. U mňa sa pri tomto lieku nevyskytli žiadne nežiadúce účinky. Odporúčam.

okay

Rovamycín je širokospektrálne veľmi kvalitné antibiotikum a veľmi dobre sa znáša, nebolia z neho kosti a ani iné....berie sa ale len pri bakteriálnej infekcii a nie pri virózach.!!! Pokiaľ ste ho brali pri viróze mohli Vás bolieť kosti ale z vírusového ochorenia a nie z antibiotík.

Vyhnán

Rovamycin je najhorší liek aký som užíval. Predpísala mi ho zubná lekárka na opuchy ďásien. 2 hodiny po užití som dostal neskutočné bolesti kostí, kŕče do celého tela, zimnicu, triašku a studený pot. Trvalo to asi 2 hodiny. Nemohol som sa postaviť na nohy a prejsť 5 m. V noci sa účinky opakovali. Trvalo mi pár dní než som pochopil že sú to následky užívania rovamycínu. Rok po užívaní mi stále pretrváva denné studené potenie trvajúce pár hodín, naskakuje mi husia koža a počas tohto potenia sa cítim dosť zle. Zlepšuje sa to iba veľmi pozvoľna.
Tieto prejavy neboli opísané ani v príbalovom letáku. Následky užívania tohoto lieku sú istotne horšie než choroba, ktorú má liečiť.
Neviem či u nás existuje nejaký ústav na kontrolu liečiv, ale je neskutočné, že niečo takéto sa podáva ľuďom.

llek

Odpoved pre Johny- nie. Chripka je vzdy virusove ochorenie. Antibiotika posobia na bakterie. Vizory ani chripka sa natibiotikami nelieci. Po chripke sa natibiotika nasadia vtedy, ak na to nsadane bakteriova infekcia. Inak je to nezmysel. Tkaze pre teba- dieta, tekutiny a postel.

modracik

ja zasa použijem vždy prírodné antibiotikum,lebo nemá vedľajšie účinky a svietim bioptronom.Vždy to zaberie.

uľava

Fooper dakujem,od penicilínu za posledné roky som bola samá vyrážka.Letáčik som prečítala o lieku napr.kedy sa to užívá,len som bola zvedavá na osobné skusenosti.