krvavy vytok

Príspevok v téme: krvavy vytok
mimi152

mnoooo ja mam taky problem....mam 14 rokov a strasne slabu menstruaciu...da sa powedat ze uz to mam asi 3 krat taktoo...ja mam namiesto nej vlastne krvavy vytok...ale to len tak 2 dni a je to malo vidiet..da sa powedat ze to ani nie je menstruacia...dost sa bojim ze som neplodna alebo coo...ale nechcem ist ku doktorke lebo sa bojim...nema s tym niekto skusenost???alebo mi to prejde..???ja som zufala x(
(prosim skuste mi neradit gynekologa a lekarov)

:katarína:

mimi152 a od kolkych rokov mavas menzes? uz si mavala normalny a z niicoho nic sa ti zoslabil? neschudla si? ono su aj zeny, ktore mavaju menzes kratko, mozno aj 2, 3 dni a je to v pohode.. ale ak si mavala normalny a prislo to len taz zrazu, tak neviem.. neviem preco by sme ti nemohli poradit gynekologa, co ine ti mame poradit? myslis si, ze my vsetci vidime do tvojho problemu a jasne na dialku vieme diagnostikovat z coho to mas a co to znamena? to sa neda.. na to treba odborne vysetrenie.. nie je to nic horzne, zvlada to milion inych zien, nechapem preco by si to nemala zvladnut aj ty.. alebo sa chces aj nadalej trapit a hutat nad tym, co to asi tak moze byt? aj tak na to neprides.. radim ti, pre istotu skoc ku gynekologovi.. takto, povedz to najskor mame.. a ta to uz zariadi..