prosim poradte mi som s priatelom 3 mesiace a potrebujem mu kupit darcek k meninam POmozte mi prosim
Darcek priatelovi SURNE
jednoznačne veselá pohľadnica, dnes je toho na trhu dosť a sladkosti:)
babizna, daj mi link na virtuálnu pohľadnicu so striptízom.... dakujeeem
jaaaj, dievca zlate :)
no ja tiez sa snazim vymyslat darceky..take tie typicke, vonavka, tricko, trenky..bleee to radsej nic..
Vacsinou je to nejaka vecera, pekne straveny vecer, kino, koncert, virtualna pohladnica (najnovsie taka kde ma ta postava moju hlavu a ja tancujem v kostyme bunny stiptiz :D ) a na meniny som mu zasadila muskaty do crepnika, na balkon, lebo vzdy ked tam sedime tak sa diva na tie co maju susedia oproti a vraj chce tiez take.. :P takze ..len tvochu kreativity.. striptizovej pohladnici sa tusim zatial tesil najviac :D :D
baby ked chcete nestandardny darcek tak www.suy.sk
ale ved ju nechajte ma len 17 :D aj my sme boli predsa take a kamaratok sme sa pytali co frajerovi :D
no neviem ja by som stavila na drobnosta k tomu vtipnu...napr. boxerky s vtipnymi obrazkami alebo co ja viem zahrab listky dok kina v balicku chipsov :D alebo daco podobne :) drzim prsteky nech sa tesi nech uz mu das cokolvek
A preco nie vecera? Ak nevies varit nemusite jest u vas, chodte niekam von a pozves ho. My si na meniny nekupujeme extra darceky, niekam ho pozvem, napalim nove cd do auta a tesi sa :)
nic v zlom, ale vidno ze mas 17..co ti mame napisat? kozmetiku, knihu, retiazku, listky do kina? ved ty ho predsa poznas najlepsie, je vela dobrych stranok s vtipnymi darcekmi, treba len pohladat. skus len porozmyslat, co ma rad
daj si poradit od schelby! Meniny nie su nieaky extra vyznamny sviatok, pri ktorom sa musia kupovat prstene, retiazky a neviem ake dalsie dary... Nemusi byt vecera, ked ece nevies varit, ale nieaka obycajna piskotova torta so smotanou, abo ho pozvi na pizzu, do kina a samozrejme prijemne straveny spolocny vecer :)
ved ja viem no ale vecera nie lebo to mame len 17 rokov skor nieco ja neviem hm ... Nejake dalsie napady?