...mate podobnu skusenost?

Príspevok v téme: ...mate podobnu skusenost?
jaja

Ahojte,
s priateľom sa pokúšame o dieťa, preto keď mi pred týždňom vynechala menstruacia, spravila som si tehotensky test, ktory v den mojej menstruacie vysiel negativne, test som opakovala este dva krat, okrem ineho aj dnes, ale vsetky vysli negativne. Neberiem to tragicky-som skor zaskocena, lebo som pouzivala citlive testy, na ktorych bolo napisane, ze ukazu tehotnotenstvo uz 5 dni po oplodneni... skor by ma zaujimalo, co sa so mnou deje, kedze tehotna nie som a menstruaciu nemam? Skusala som sa objednat u svojho gynekologa, ale ten ma preplneny kalendar, takze si mam na termin zavolat az po novom roku. Stalo sa nieco podobne uz aj vam?

leila

Neviem ti poradit jaja, ale kedze sa tiez pomaly chystame na dietatko, drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo a aby ta cakali len prijemne prekvapenia.

jaja

Ved praveze nie, ani na tehotenstvo sa nejako silno neupinam, len teraz je 1. mesiac co sme zacali skusat a menstruaciu som mala doteraz ukazkovo presnu, ja viem, ze by mi pomohol gynekolog, budem musiet vydrzat, aj ked su to este skoro 3 tyzdne a ja stale neviem, co mi je...Taky blby pocit...

brunca

menstruacia vynechava aj z inych dovodov ako tehotenstvo- no neviem po 5 dnoch skus ho zopakovat po 10 dnoch. nie si prechladnuta? stres? nejake lieky? ochorenie?