co si o nom myslite + kto sa vam najviac paci??????????????
Eminem
Mne sa jeho styl celkom paci, aj ked som uz trocha starsi. Nazval by som to spievanym rapom. AJ ked tie texty su skor slovnymi hrackami, ako nejake pribehy, tak ta hudba ma zmysel. Je to taky belsossky skulturneny rap.
Co sa tyka jeho osoby, tak si myslim, ze sa hra na drsnaka, ale zdaleka taky nie je. jednoducho ma vymysleny image.
ale tam mám preklepov...prepáčte
Eminem je super , naj zboznuuuujem ho :) rap nemusím , iba Eminema... tak mne nie sú veľmi simpatickí cernosi (nie som rasistka) Eminem má úžasne pravdívé pesničky a nikto sa mu nevyrovná... inak mal fakt ťažký život a hlavne detstvo.... zaslúžil si to.. aj ked sláva je peklo , a zaslúži si obdiv , že zvíťazil nad drogami , ved predsa má dospievajúcu dcérku.... :) (+ dve adoptované) len by si mohol už aj nejakä priateľku nájsť nie stále smútiť za Kim
eminem?biely rapper s ciernou dusou :D
ale tak akoze ma dobre pesnicky,ale pre mna ozastny rapperi su cernosi :)
Nana,Down Low,2Pac,Notorius Big,Rick Ross,atd...
Pre mna je Eminem najlepší rapper na svete a som rada , že je spat super albumy nové Recovery , Relapse celkom iný človek je vidieť , že ako starne sa ukludnil a je z neho omnoho lepsi clovek :) len tak dalej , ale uprimne chyba mi stary Eminem...
MICHAEL JACKSON - YOU ARE THE KING OF POP FOREVER ! ! ! REST IN PEACE ! ! !
kdo je eminem?
hudbu? on robí hudbu ? :D
sorry, pre mňa je HUDBA niečo celkom iné... :)
ale ja nemyslim jeho zivot ale hudbu
a aky zivot eminem vedie nie som v obraze,uz dlho o nom nie je pocut