Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Eminem

lost

uhlie

presne :)

anglictina ma udajne uz okolo milion slov, co je nenormalne vela a cela naglictina - aspon pre mna, zneje ako "pesnicka" respektive, da sa ju ohybat az tak strasne, ze je relativne jednoduche naformovat nejake zvucnejsie vety atd. Mozno je to tym, ze to tak vnimam, ze slovencina je taka uplne ina.

lenze udajne slovencina ma 250 000 slov (co sa mi zdalo ze ma ledva 100, ak nie len 50 tisic slov). ktovie kolko slov ma v hlave bezny clovek :D

ale uplne dobre si to vystihol :)

uhlie

lost,

skor vidim rozdiel v jazyku. V Slovencine je problem urobit nieco podobne. Mozno nejaky jazykovedec by to vedel vysvetlit, ale zavisi na dlzke pouzitych slov, na tom, ako zneju (spoluhlasky, samohlasky, atd). V AJ je viac moznosti, ako "namiesat" to spravne znenie, lebo nakazde slovo existuje viac "synonym" roznej dlzky a znenia, takze sa da vyberat.

lost

100 ludi 100 chuti, ako vzdy :D

Eminem - zacal som ho "pocuvat" tak pred 6-8 rokmi.

Tak niektore sa mu podarili a ine nie :)
asi tak ako u kazdeho spevaka, alebo skupiny..

Mne je ale napriklad "zle" z Akona, Rytmusa a inych, alebo z videoklipov, ktore su vlastne reklama na stripterky, lebo nic trefnejsie vymysliet nevedia.

Skor by ma zaujimalo, kto si aj uvedomuje slova ktore spievaju, alebo ci len pocuvate hudbu len tak (pre potesenie, pre rytmus alebo celkovo hudbu)

harmonia

uhlie: to máš pravdu , že sa hrá na drsnáka pretože má to "napísané" v tvári , že taký nie je :) no , ale musel nejako preraziť... rap je sám o sebe tvrdý www.youtube.com

www.novinky.eminemworld.cz

Taisiya

podla mna sa drzi toho coho sa poniektory pustili napriek farebnej odlisnosti jeho hudba vyjadruje urcite emocie ,myslienky ...az tak moc ho nezeriem ,ale je to v pohode