na internete som nasla silikonovu podprsenku, vyzera to dost dobre, hlavne do triciek "bez chrbta" tak sa chcem spytat, nenosite niekto taku? je vhodna aj pre mensie prsia..? a urobi im dobry tvar alebo nie..? a nemyslim, vypchavky silikonove, ale podprsenku...tu je na nu link:
--Odkaz odstraneny--
Silikonova podprsenka
Ahojte dievčatá, mám tiež Nubru, bezšvovú a som veľmi spokojná. Dodržala som návod a držala mi celý večer ako pribitá. Pre mňa zatiaľ naj silikónová podprsenka. Kúpila som si aj čistiace tampóny a mydlo a dávala si ju na odmastené prsia. Je možné že aj v tom bol rozdiel. V každom prípade ju odporúčam :)
blondula v tom som problém nevidela, skôr ten pot pod ňou a šup dole :D keby sa človek cez leto nepotil, tak by vydržala..
Blondula, ja mám doma presne túto, vyšla ma 40e a vydržala mi tak 10minút :D také menšie faux-pau... tak som si ju nakoniec musela dať dole a chodiť naostro :D
blbosť .. hned sa odliepa a to bola nová .. dodržala som všetko ... :D
Mam tiez silikonovu podprsenku Nubra a som rada ze som objavila produkt, ktory funguje a drzi tak ako by som ocakavala. Akurat je dolezite dodrziavat navod na pouzitie. Cena je trosku vyssia nez pri inych produktoch ale stoji za to. Som velmi spokojna a odporucam tuto znacku dalej :)
Vyskusala som viacero vyrobcov a najlepsie silikonove podprsenky su jednoznacne z obchodu - Odkaz odstránený -. Su o vela lahsie ako ostatne samolepiace podprsenky a fantasticky drzia. Maju ich vo viacerych farbach a vzoroch. Mozem vrelo odporucit.
ja si chcem tiez taku kupit, len neviem ktorym webstrankam mozem doverovat a v obchode u nas to nemaju. nevie niekto o nejakej?
Je to dobra vecicka, ale ako pisala liana, len tak v tricku nebude dobre drzat. ja si ju davam normalne do podprsenky ked chcem vycarovat plnsi dekolt alebo do siat bez ramienok, ktore vsak maju spevnenu cast prs alebo korzet. a treba kupit spravnu velkost kosika...