Už tretí deň cítim slabú bolesť v podbrušku a mám ružový výtok /len keď idem na wc/. Menzes nie a nie sa rozbehnúť. Počula som je že dobré červené vínko? Poraďte.
Ako naštartujem menzes?
merica1 som na tom rovnako, teda bola som, tiez som prvykrat od vysadenia prvej menstruacie od vysadenia dostala potom az o 7 tyzdnov, mne doktorka vravela ze je to normalne, ze to bude haprovat, a ja mam eeste aj mikrocysticke vajecniky, takze mne priamo povedala ze 6 az 7 tyzdnov je v pohode....., zacala som pit alchemilku, a teraz som uz druhykrat dostala po 5 tyzdnoch takze uspech.....
Asi po piatich rokoch som prestala brat Belaru a už asi siedmi týžden som nedostala menzes.Tehotná nie som. Má niekto podobnú skúsenosť?
tak mne to vino nikdy nezabera.. parktrat som si nim chcela priblizit menzes alebo uz som chela, aby dorazil, tak som pila vino a nic to so mnou neurobilo.. nezabera na kazdu..
alzbee s tym vinom mas celkom pravdu,..tiez si myslim ze je to trochu blud lebo kazda to pijeme ked mame dostat menzes a potom ho dostaneme, mozno aj bez vina:D
ale aspon je to dobra vyhovorka si naliat :DDDD
Katka-to s tym vinom je skor taky babsky blud:)) vyskusaj si dat za pohar, ale myslim, ze aj ked ti pride, tak to nebude kvoli tomu vinu, ale kvoli tomu, ze by si aj tak uz dostala:)) vyskusaj si teda este zaskakat, sprsit podbrusko teplou vodou a tu na fore som citala, ze je dobre si uvarit caj z koprovych semiacok.
kolko toho vina treba vypit aby som dostala menzes. mala by som ju dostat na dalsi den?
ďakujem, už si idem uvariť alchemilku.
suhlasim, alchemilkovy caj dve salky denne .. v tejto faze zabere rychlo
Treba si trosku zacvicit, hlavne poskakat, osprsit podbrusko teplou vodou a hadam sa rozbehne:))
vino celkom pomaha...ale ja ked pijem vino aby som dostala kramy tak to posobi az na druhy den