snazim sa s manzelom o babo zdalo sa mi ze to vyslo ale bolo este skoro na test nakoniec mi vsak prisiel menzes ale o tri dni skor ale je taky divny silny a idu zo mna skor take zrazeniny a biele kusky moze to byt aj vcasny potrat?Poradte prosim
moze to byt potrat
Mohla si si urobit rano este test aj ked mas menzes. V takomto pripadnom ranom stadiu tehotenstva a pri pripadnom potrate sa maternica dokaze vycistit aj sama krvacanim a mozno by ani nebolo nutne cistenie v nemocnici. Okrem toho nemusela si ani potratit, silne krvacanie, bolesti a krce mozes mat napr. aj z nejakeho zapalu a z neho mozes mat aj tebou spominane biele kusy. Ale tak ako ine radili, lekar to bude vediet najlepsie.
dakujem,aj tebe krasny den...a nech ti vsetko dobre dopadne...ahoj
dakujem za rady urcite zajdem k tomu lekarovi pa pekny dnik
neviem radsej chod k lekar.lebo ked si potratila potrebujes vycistit.alebo mozno ti len predpise ANTibiotika...tazko sa v takych veciach radi...
dostala som ju v noci a zabudila som sa na silne krce drzalo ma to asi tak den teraz citim stale take pichanie vo vajecnikoch
dostala som ju v noci a zabudila som sa na silne krce drzalo ma to asi tak den teraz citim stale take pichanie vo vajecnikoch
RENCUL
uplne ta chapem,ja som zazila nieco podobne ked som bola mlada...
ale najlepsie by bolo ist k lekar.
a mas aj silne bolesti,krce?
mi sme sa vzali pred mesiacom ja mam iba 20 tak nemam nejake skusenosti preto sa bojim velmi tuzim po babetku hlavne preto lebo manzel ma uz cas na prve babo
no,ak pises,ze sa ti to nikdy nestalo...tak skoc k lekar.a povec mu vsetko a uvidis,co ti na to on povie...
vela stastia
rencuľ - držím ti palčeky, aby bolo všetko dobre...aj my sa snažíme s manželom, ale zatiaľ nám to nevychádza...