Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gyntima čípky

Amyy

Blbe je, ze neviem ci mam zapal alebo co, pretoze moja gynekologicka je na dovolenke a tak sa to snazim aspon ako tak riesit... a alergicka by som nemala byt na nic, dokonca som v zivote ziadne gynekologicke problemy nemala. Ale beriem antikoncepciu, pocula som, ze prave z toho mozu vznikat nejake problemy..

jasminka563

v tomto pripade treba mat na pamati dve veci.
alergiu na laktozu a nedavat gyntimu na akutny zapal.
obsahuju jednak laktozu a kyselinu mliecnu (pri zapale stipe)

karioll

amyy
su velmi dobre,jasne ze treba mat vlozku,pozri na zlozenie,ci nie si na nieco alergicka,kedysi vyrabali aj intimny gel,obsahoval salviu a dost zien to vysusovalo

Amyy

Aj to vyteka a este som sa uprostred noci zobudila na to, ze to dost neprijemne pali... sla som do sprchy a bolo v pohode. Bol to len prvy capik, cize zatial ziadny ucinok. Fakt to pomaha?

jasminka563

jaaaaanka, v SPC je jasne uvedene ze liecba neprebieha pocas menstruacie a je potrebne ju ukoncit este pred jej zaciatkom

alzbee

Jaaaaanka: a co pisu v pribalovom letaku? lebo ak pisu, ze sa nesmu pocas menzesu pouzivat, tak prerus liecbu a pokracuj potom...a ak nepisu, ze by sa nemohli pouzivat, tak podla mna mozes ich pouzivat aj dalej, ale zrejme nesmies pouzivat tampony...teda aspon tak si myslim:)

jaaaaanka

chcem sa opytat ci niekto nevie poradit, zacala som uzivat canesten cipky ale po troch dnoch som dostala menstruaciu, mam liecbu prerusit a pokracovat po menstruaciu? alebo pokracovat bez prerusenia? dakujem

iwussska

ja by som sa chcela spytat, ci sa gyntima cipky mozu uzivat i pocas menstruacie...nikde to totiz neviem najst...dakujem