prosim vas baby co s tym mate skusenosti, chcem sa vas opytat ci aj vam to tak nehorazne vytekalo, ja som si ten cipok dala vecer a rano moje nohavicky vyzerali akoby som sa pocikala, strasne to zo mna tieklo. je to normalne?
Gyntima čípky
Blbe je, ze neviem ci mam zapal alebo co, pretoze moja gynekologicka je na dovolenke a tak sa to snazim aspon ako tak riesit... a alergicka by som nemala byt na nic, dokonca som v zivote ziadne gynekologicke problemy nemala. Ale beriem antikoncepciu, pocula som, ze prave z toho mozu vznikat nejake problemy..
v tomto pripade treba mat na pamati dve veci.
alergiu na laktozu a nedavat gyntimu na akutny zapal.
obsahuju jednak laktozu a kyselinu mliecnu (pri zapale stipe)
amyy
su velmi dobre,jasne ze treba mat vlozku,pozri na zlozenie,ci nie si na nieco alergicka,kedysi vyrabali aj intimny gel,obsahoval salviu a dost zien to vysusovalo
Aj to vyteka a este som sa uprostred noci zobudila na to, ze to dost neprijemne pali... sla som do sprchy a bolo v pohode. Bol to len prvy capik, cize zatial ziadny ucinok. Fakt to pomaha?
jaaaaanka, v SPC je jasne uvedene ze liecba neprebieha pocas menstruacie a je potrebne ju ukoncit este pred jej zaciatkom
iwussska
ja by som pocas menstruacie ziadne cipky nepouzival
Jaaaaanka: a co pisu v pribalovom letaku? lebo ak pisu, ze sa nesmu pocas menzesu pouzivat, tak prerus liecbu a pokracuj potom...a ak nepisu, ze by sa nemohli pouzivat, tak podla mna mozes ich pouzivat aj dalej, ale zrejme nesmies pouzivat tampony...teda aspon tak si myslim:)
chcem sa opytat ci niekto nevie poradit, zacala som uzivat canesten cipky ale po troch dnoch som dostala menstruaciu, mam liecbu prerusit a pokracovat po menstruaciu? alebo pokracovat bez prerusenia? dakujem
Žiadne čípky sa nesmú užívať počas menštruácie.
ja by som sa chcela spytat, ci sa gyntima cipky mozu uzivat i pocas menstruacie...nikde to totiz neviem najst...dakujem