Poradte mi dobre CK, ktore ponukaju ubytovanie pri mori v kempingoch. Pls
Poradte dobre CK
Franka Tour stoji za to.len neviem ci je aj vo vasom meste :)
ja som clovek kempista, takze viem o com je stanovacka. Mne to vyhovuje se vsim vsudy. Len ma zaujimal nazor na CK FIFO.
no ja fifo urcite neodporucam, ja som s nimi bola dvakrat v kempe a stacilo mi, hroza a des....sluzby ziadne, tie stany co oni maju potrhane, spinave, nepohodlne...... ale ja osobne by som kemping neodporucila, ja viem ze je to lacna varianta, ale v tych stanoch je hrozne teplo lebo neprepustaju ziaden vzduch, vsetko pocut o com sa rozpravas, vobec to nie je pohodlne, malo miesta, to si vazne zaplat tie dve tri tisicky a chod na nejaky doby last minute do hotela, lebo ak si chces oddychnut na dovolenke, ti mozem zarucit ze v tom kempe si neoddychnes ani keby si neviem co robila...a ked uz tak aspon nie cez fifo, hroza a des....
deniska, preco ako poslednu cestovku? pozdavaju sa mi tam ponuky zajazdov, ale este stale hladam nejake ine CK. Napr. kempingy na Korzike s tym, ze by som tam sla cez CK. Ale neviem o ziadnych inych CK..neviete mi poradit nejaku stranku venovanu cisto len dovolenkam - nemyslim cestovne agentury alebo kancelarie, ale skor nejake forum, nech sa dozviem viac info :)
deniska, je to jedina o ktorej viem, ze robi aj kempingove, preto som ju napisala:)) ale oni vedia , preco maju slogan "dobra cestovka" a nie "najlepsia" ;):D
o inej neviem:D len toto ma napadlo, lebo ked si predstavim kemping, tak ma hned napadne fifo:D .. na nete si nenasla?
FIFO by som ja odporučila ako poslednú cestovku...všade kde sme boli s FIFOm to bolo na dve veci...
o tom viem, a ine? iba slovenske cestovky :)
FIFO