Neviete odporucit nejaky dobry olej na opalovanie v spreji?
Nemam totiz rada mlieka, chcela by som vyslovene olej... aj pokozka vyzera tak fajne ked je natreta olejom :)
ale neviem nic take zohnat, takze dakujem za kazdyy tip :)
hmm, mala som minule leto taky olej v spreji, mal pomerne vysoky faktor a bol skvely, ale prepac, neviem si spomenut na znacku. vyskusaj drogeriu, popytaj sa a nechaj si poradit
euroko - to je jasne, bez toho by som k moru nesla, ale aj tak som proste bledy typ, neopalim sa ani tu, ani pri mori, a mensi faktor ako 15 nemozem...
sisa 72 - noo bola som v troch DMkach v Bratislave a vsetky oleje ktore maju su faktor 6-10, co je malo.. inak by som sem nepisala keby som nemala co to nahladane to sa neboj :)
isakaaa ale to ked ides k moru to sa radsej pred tym ešte poopaluj doma niekde....aby si mala nejaky zaklad...nemozes hned ist taka neopalena k moru...nejaky aaspon maly zaklad by si mala mat aby ta nespalilo po tom pri tom mori...
ja používam olej na opaľovanie nivea,som s ním spokojná ale pouzivam ho az vtedy ked som uz viac opalena lebo je len faktor 6.a k tomu este aj krasne vonia a dostanes ho v kazdej drogerii