VELKEE BRUCHO

bruško

milé dámy, ak máte nafúknuté brucho a vyzeráte ako tehotná nejedná sa o tučné brucho ani o tuk, ale o problémy s trávením! Skúste si kúpiť v lekárni Bion 3 alebo nejaké Probiotiká+Lactobacily, odporučila by som ešte Tráviace enzými, konzumovať viac jogurtov- Probio alebo activiu, uvidíte ako vám bruško krásne spľasne a bude štíhle, do toho každý den aspoň 50 brušákov.

sumienka2525

Ahojte.
No vidim ze nie som sama. Aj ja mam uz rok velke brucho ako tehotna. Vyzeram priserne. Nohy ako pavuk tenke a brucho ako v siedmom mesiaci. Este aj v autobuse ma jedna starsia pani pustila sadnut na sedacku ze ked som tehotna. Rada by som sa toho brucha zbavila co najskor tak baby radteeeee ako na to.

jarka5

schuti som sa teraz zasmiala..ja mam presne to iste..ale uz ma to stve...tiez vyzeram ako tehotna..a tiez mi cvicenie ani diety nepomahaju..neviem co viac skusit..ved mi chudnut netreba len sa zbavit bruska..

ziva

Ahoj ,aj ja mam taky problem , a niekedy ked idem po ulici ,a nechce sa mi stiahnut brucho,,,,,, tak sa robim ,že so tehotna.