ahojte.. moja otazka znie mozno dost smiesne pre niektorych z vas.. ale bola by som rada ak by ste mi pomohli. mam 15rokov, stal sa mi taky problem, bola som na party u kamaratky a troska sa to vymklo z podkontroli. alkohol, cigarety ...chalani. V dost pripitom stave som sa ocitla s jednym kamaratom v kamaratkinej izbe.. no a skusili sme peeting. Po nom, ma este robil prstami dnu, ..lenze.. mal tam asi zvysky spermii, ja bojim sa ze mozem byt tehotna... je to vobec mozne? aby aj tak nahodou keby tam boli spermie a dostali sa do posvy prstami, oplodnenie moze nastat? pomozte mi prosim :( ... dakujem velmi pekne...
Peeting = Tehotenstvo?
Nie problém vidím v tom, že ked sa bude hentak opíjat, potom vleze s bárs kým do postele, Vtedy budú o nej reči.tak že nech rozmýšla troška...O to mi šlo:)
Aj ja som uz v 15tich chlastala, s chalanmi paktovala a prezila som...samozrejme teraz si nadavam, aka som drbnuta bola, ani mojmu decku by som to nedovolila, ale nato musi clovek prist sam...darmo aj mne hovorili, ze som este decko...odkedy som mala obciansky, tak som sa citila strasne dospela :D :D ah jaj, mozocek hlupy...no co uz...minulost nevymazem a neostava mi nic ine, nez sa snazit v buducnosti moje dieta od toho ochranit...a samozrejme aj ja teraz ako 20 rocna pozeram pohorsene na dnesnu mladez, ale v kutiku duse ich aj chapem, ked si spomeniem na moju pubertu...nezabudaj omg help: hlupy sa uci na svojich chybach a mudry na chybach druhych...takze fakt spomal, aby si si aj ty nemusela nadavat ako ja:))
Kika:) čiže ty celý problém v prípadnom tehotenstve vidíš len v tom že by boli o nej zbytočné reči ? :D
Nič na neboj, spermie na vzduchu neprežijú dlho, A naozaj by to bola obrovská náhoda, ale si dávaj pozor:-) Lebo budú o tebe zbytočne reči, a to ti za to nestojí.
omg help: 15 ročným ľuďom sa to nemá čo vymykať z podkontroly... kde boli rodičia tej kamarátky, keď ste mali oslavu? predpokladám, že aj kamoška oslavovala zrejme 15te narodeniny...
jeden sa nestačí čudovať, aké ľahké dievčatá to máme... skutočne by si mohli šušulky strážiť viac.
Tehotna by si bola ak by sa do teba urobil, alebo by bol po prvom kole este raz v tebe. Tam by nieco mohlo ostat.
Jasne, ze nie. Ale do buducna porozmyslaj kolko na oslave vypijes, aby si nemusela riesit taky problem, kym si ho este nemozes dovolit. Preboha! 15- rocna..alkohol, sex a cigarety. Ved si este dieta! Nie som stara konzerva. Mam 25, ale toto povazujem za trapne!Spomal trochu, aj ked je to neviem ake moderne medzi tvojimi rovesnikmi.Mas este kopec casu pred sebou a vsetko si poriadne zacnes uzivat az neskor. To mi mozes verit. Mne uz puberta totiz skoncila a zacinam suhlasit s dospelymi. :-)
ahoj.. vies bojim sa lebo je to moja taka prva skusenost..a to bolo cca 9 cm dnu... a aky je dlhy posvovy vchod? prepac ze sa tak snad hlupo pytam.. dakujem
pochybujem..to by musela byt velka nahoda...pokym ti tie ruy nestrkal az do maternice tak je to ok:)