PROSIIM VAS ODPOVEDZTE..JE TO BLBA OTAZKA,ALE CHCELA BY SOM SA SPYTAT,ZE AKO VYZERA PANENSKA BLANA!!FAKT BY MA TO STRAASNE ZAUJIMALO...DAKUJEM ZE VSETKY ODPOVEDE=)A ESTE JEDNA OTAZOCKA..AKO ASI DALEKO JE PANENSKA BLANA A AKE SU PRIZNAKY JEJ PRETRHNUTIA?DIIK..:)
?Panenska blana?
boli ked muz penisom pretrhne blanu?tecie vela krvi?
lubolol.... Mám 15 som panna a chcem sa ťa opýtať, či môžem otehotnieť keď mal chalan výron semena. Ležali sme na sebe ale nevnikol do mňa. prosím o odpoveď ďakujem
Radsej raz vidiet ako 100x pocut:
to je dost odbornee..nejak lepsie sa to neda vsvetlit??plss
Patka, prestan uvazovat nad samymi blbostamia uzivaj si zivota, kym este mozes... a skusenostami prides mozno na to aj sama
Ahoj, ja Ti teda odpoviem:
Ostium vaginae(vchod posevny) byva u panien v roznom rozsahu uzatvoreny duplikaturou sliznice-teda panenskou blanou. Ma rozny tvar(podla anatomov) a to napr: polmesiackovity, dierkovany(ako sitko)...dokonca moze uzatvorit vchod aj upne. Priznaky defloracie su urcite zvacsenie calibru(priemeru) posevneho vchodu, krvacanie
ale mna to fakt zaujima
kto mi ODPISE konecne??ale nie tak ze co ma to zaujima a tak,normalnu odpoveded!dakujem!
to dnes uz deti nemavaju sexualnu vychovu v skolach alebo co? take divne temy v poslednej dobe.no panensku blanu asi tazko niekto videl.